Mit tegyek? Veletek is így van?
Ez függőség. Én ha tanulok , akkor a gép ki van kapcsolva. Igaz, amióta hazaértem én is gépezek , de most nem tanulok , csak fogalmazást kellett írni. Az meg eléggé könnyű.
OFF: Nekem annyi előnyöm van, hogy órán megjegyzem a hallottakat. Vissza tudnám mondani (kevés hibával) miről beszélt a tanár történelmen , vagy biológián . :)
13/L
Szia.Nálam is ez volt egy ideig,de amióta gimibe járok nem érek rá ennyit gépezni.Egyszerűen annyi tanulnivalóm van,hogy muszáj arra szánnom több időt,és a gépezést csak a tanulás után helyezni.Nem fog rögtön sikerülni,de egy idő után már nem is fog hiányozni.Szép lassan kezd el úgy,hogy minden nap egyre kevesebbet gépezel.
Például hazajössz iskolából és megfogadod,hogy addig nem kapcsolod be a gépet,amíg meg nem írtad a leckédet.Ha meg van a lecke,akkor gépezhetsz egy kicsit.Utána megint kijelölöd,hogy mit tanulsz meg,és csak azután mehetsz újra a géphez.Nekem ezzel a módszerrel sikerült "leszoknom" az egész napos gépezésről.És még motiváció is volt,hogy minél hamarabb tanulom meg az anyagot,annál hamarabb mehetek a géphez.
Sok sikert hozzá,remélem sikerül. :)
Velem is ez van, hogy haza érek , ebéd, és leülök gépezni egy kicsit. Aztán a kicsiből több óra lesz.
És tudom, hogy tanulnom kéne csal nehezen szánom rá magam. Mikor meg rászánom (du. 5 körül) akkor amíg nem tudom az anyagot és ott akarom hagyni , akkor olyan lelkiismeret furdalást érzek. Szóval így gyorsan megtanulom aztán megyek netezni/ tv-zni/ olvasni vagy ilyesmi.
15/L
Önakarat kéne! ;)
Én (kedden és csütörtökön) haza érek 1-2 között 20 perc gép utána ki lovakhoz, kutyákhoz.
Tanulok kb. 6 óra van.
Fürdök, eszek gép. ;)
(hétfő, szerda ,péntek) 4:10 kor érek haza edzésről kutyát sétáltatok tanulok fürdök és kb. 30 perc gép. ;)
*most beteg vagyok:D
hát babám.. velem is ugyanez a helyzet.. csak én mire én rájövök h tanulnom kellett volna mert holnap doga, tz vagy felelés már 10 óra.. és nem állok neki://
sajnos azóta mindenből rontottam szinte.. vissza kéne rázódjak de nem nagyon megy:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!