Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak szerintem fura, ahogy...

Csak szerintem fura, ahogy sok korombeli gyakorlatilag felnőttnek öltözik? 14/L

Figyelt kérdés

Látom, hogy magassarkút hordanak, elegáns aranyszínű ékszereket, olyan blézereket mint anyukám de a mellüket meg felnyomják a nyakukba és tökéletesre sminkelik magukat. Szinte mindig krémszín-fekete-sötétkék, mint a felnőttek... Szerintem ez nagyon fura és hülyén tud mutatni. Szerintetek?

14L

2012. márc. 16. 00:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Már bocs, de nem tudom, mi köze ehhez az én mellméretemnek, amivel mellesleg elégedett vagyok:D
2012. márc. 16. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
nem fura hanem szánalmas...sminkelnek,felnőttesen,vagy ribisen öltöznek,isznak dugnak,cigiznek...tisztelet a kevés kivételnek akinek még megmaradt az esze,és normális,és akire figyelnek is a szülei
2012. márc. 16. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

MELLesleg... haha micsoda szóvicc. :D

Egyébként a 14-18 éves kor,amikor azt hisszük magunkról, hogy már nagyon felnőttek vagyunk, és ezt bizonygatjuk, pedig francokat,úgyhogy szerintem ez egyáltalán nem fura.

2012. márc. 17. 16:38
 14/17 anonim válasza:
100%

Ja, én is észre vettem...tök szánalmas...És legnagyobbat azon tudnék röhögni, hogy osztálytársaim is 14 évesen mit csinálnak? 5 tonna alapozó, push-up melltartó, felsők, amikből kint van a fél mellük, és mindig mondogatják, hogy ők már milyen lrettek, mert milyen sok pasijuk volt már meg hogy idegen pasik szólnak nekik oda azt utcán olyan szövegeket, hogy -De megdugnálak, stb. Viszont volt, hogy el kellett nekik magyarázni, hogy egy nőnek nem azért lesznek ikrei, mert kétszer/háromszor/x-szer dugta meg a pasija. De igen, amúgy nagyon érettek...

Amúgy meg egyik korábbi válaszoló: Én sem értem, mi köze van a kérdező mellének ehhez az egészhez :S Ennyi erővel már én is mondhatnám, hogy te meg biztos egy nyomi 15 éves dagadt kéthetes pizzának kinéző arcú kis hülye gyerek vagy, akinek még soha nem volt barátnője és akit mindenki nagyívből leszar, ezért haragszol a világra és az okoz örömöt, hogy a neten fényezheted magad és királynak érzed magad, amiért idegeneknek szólogatsz be. Csak úgy mondom, nagyon gáz vagy.

14l

2012. nov. 11. 17:43
 15/17 anonim válasza:

Hát,az én véleményem szerint ez GÁZ.

Habár,ha úgy nézzük,ez még a jobbik eset,ugyanis ha megnézed a lányokat a suliban,általában nem felnőttnek öltöznek,hanem r*bancnak...az én sulimban legalábbis:cicanaci(télen is),13cm-es magassarkú,hosszúszárú csizma,és jó,ha derékig érő pufikabát...és a 25 tonna smink az alap.

...és utána még nekem panaszkodnak,hogy mennyire fáznak.

Szóval,ne aggódj,majd csak kinövik,pár év kérdése. :)

2012. dec. 17. 21:38
 16/17 anonim válasza:

Utolsó vagyok

Ja,és a mellméretet én sem értem :D

13/L

2012. dec. 17. 21:39
 17/17 anonim válasza:

Véleményem szerint,a 14 évesek 50-60%-a többet képzel magáról,mint ami valójában.Ha csak egy kicsit is,de sajnos így van.A 14 évesek 65%-a megjátssza magát,csak hogy bejöjjön egy külsőre helyes,de belsőre nulla fiúnak.A fiúk 65%-a nőiesebb,felnőttesebb lányokra bukik.Persze,hogy a lány felnőttesen öltözködik,hogy csípje a srác..

(Ne haragudjatok,ha valami 10%-kal kevesebb,én csak saccoltam.Na meg tapasztalatból mondom az egészet.)

2013. júl. 1. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!