Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől változtam meg ennyire...

Mitől változtam meg ennyire hirtelen?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Eddig ha segíteni kellett a házimunkában, akkor nem szívesen tettem. Vagyis, valahol mégis, mert jó érzés, hogy ezzel könnyítek anyu dolgán, de iszonyat lusta voltam. Nem szerettem segíteni főzni, de mindig megtettem egy kis morgás kíséretében. Sütni is utáltam, ráadásul valamit mindig elrontottam, anyu azt hitte, hogy direkt csinálom, ezért kiabált velem, amitől mégjobban elvette a kedvem az egésztől. A szobámban szökőévente csináltam valami rendféleséget, csak amikor hjött a bejárónő, akkor valahova eltűntettem mindent a földről. A szakadt ruháimat nem varrtam meg, cipőim tisztítását is mindig húztam-halasztottam. Nem szívesen mentem anyuval és a húgaimmal (két kisbaba) sétálni, még úgy se, hogy én csak fotóztam (hobbim a fotózás). Aztán az elmúlt 2 hétben valahogy megváltozott minden. 5 nap alatt több sütit sütöttem, mint egész életemben, ráadásul finomak is. :D Barátnőm szülinapjára is fogok sütni. Főzni is szívesebben segítek, ha mondjuk fel kell söpörni, egyből ugrok és csinálom, a szobámat teljesen rendben tartom, és egyszercsak kedvet kaptam megvarrni a kiszakadt nadrágjaimat és megtisztítani a cipőimet. Sokkal jobb kedvem van, én nyaggatom anyut, hogy mozduljunk már ki, nem régen a bátyámmal voltam plázázni, pedig eddig ezt elképzelhetetlennek tartottam. Hogy lehet, hogy teljesen ugyanolyan életem van, mint eddig, de mégis sokkal jobban érzem magam és szívesen segítek bárkinek bármiben, nem pedig csak a gép előtt ülök?
2012. márc. 11. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Jön a tavasz! :)

Nekem is nagyobb a kedvem a takarításhoz. Tavasszal mindig rám jön.

34N

2012. márc. 11. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Kamaszodsz,változol. Amikor én ennyi idős voltam mint te,akkor egyik pillanatban rossz volt a kedvem,másik pillanatban pedig már virultam a boldogságtól,és az örömtől.
2012. márc. 11. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy könyv miatt volt egyszer egy ilyen rohamom. Sajnos elég hamar elmúlt...(Szabó Magda: Születésnap)
2012. márc. 12. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Valamelyik hétvégén velem is ez volt. Szombaton kerek-perec megmondtam anyámnak, hogy majd jövő héten takarítom a szobámat (reakciót képzelhetitek xD), vasárnap délelőtt pedig mindent -MINDENT- letöröltem, portalanítottam, helyére tettem, stb. (anyám reakcióját megint csak képzelhetitek xD)

Először azt hittem, beteg vagyok oO Aztán azóta valahogy vigyázok a rendre, és van amikor ez tökjó érzés :D

2012. márc. 12. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

nemtom, szerintem a sikerélménytől függ az egész

ha valami sikerül az jó érzés, ha mindenért letolnak, akkor azt mindenki rühelli

2012. márc. 13. 01:06
 6/7 Wolfgang ***** válasza:
Nem lettél véletlenül szerelmes? :)
2012. márc. 15. 21:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem hiszem, hogy a tavasztól van olyan takarítós kedvem, mert soha nem voltam még ilyen. Szerelmes se vagyok, csak egy valaki nagyon tetszik.
2012. márc. 16. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!