Ez most normális? Másokkal is előfordult már?
Eddig éltem az életem (szomorúan) ,nem igazán álmodoztam.. Ma elkezdtem nézni a naruto shippuudent a 200. résztől és OMG. Annyira jóó :)) Régebben néztem a sima narutot és akkor is szerettem,de most még jobban,eddig távol tartottam magam tőle,mert emlékeztem,hogy régen is szomorú lettem,hogy én milyen unalmas világban élek és milyen unalmas az életem ahhoz képest.. Olyan szívesen élnék ott, Konohában.. Tudom,hogy veszélyes ,de olyan izgalmas és úgy érzem az az én világom lenne. :$ Tudom ,hülyén hangzik.. Most szomorú is vagyok.. Az egész csak egy kitaláció,de olyan .. hogy is mondjam .. valóságos?! Nem tudom leírni azt az érzést ami msot bennem van.. Nem kellett volna elkezdenem nézni,mert csak szomorú lettem tőle.. Utálom a mostani életem ,de ha Konohában élnék és nindzsa lennék ,akkor izgalmas lenen az életem és úgy érzem önmagam lennék. :DD Najó tudom egy idióta állat vagyok ,aki nem kéeps felnőni..
Igazából sokan komolynak tartanak a suliban és rohadtul nem vagyok az,csak ezt senki nem tudja rólam,kivéve a családomat és 1-2 barátot.
Nem tudom mit tegyek,félek ,hogy ez már tényleg beteges :$
14/L
Szerintem ki fogod nőni. :) Azért furcs látni, hogy a körülöttem lévő 17 éves fiúk most érték el ezta szintet. :D Szóval, már annyian lelkesednek érte, hogy majd én is bele fogok nézni, mert már elkezdett érdekelni. De eddig a te véleményed volt az egyetlen, ami kitért arra a részre is, ami nem a harcról szól, szóval köszi. :)
Egyébként mindenkinek van valami belső fantáziavilága, ahova menekül a hétköznapok elől.
Csinálni kell valamit,szóval ki kell bontakozni:D
most ezt próbálom én is:)
Amúgy tök normális.:D én pld utáltam eddig az orosz zenéket,de hallgatni kezdtem és megtetszettek..:D meg a grúz népzene is XDD :) és elkezdtem rádió1-et hallgatni online,az hangulatot csinál és akkor tornázok,aztán takarítok..ma tökre feltaláltam magam :) és most tervezgetem,hogy "kimozdítom magam ebből a semmiből".:) azaz eljárkálok mozizni,vásárolni,mekizni..meg simán csavarogni:D nagyon jó lesz,remélem.:D
Szurkolok h te is kitalálj magadnak valamit:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!