Mit tegyek, hogy a tesitanár leszálljon rólam?
Egy tapló nő,aki rám van szállva,de igazából mindent és mindenkit utál...
3 éves "tanítja" a tesit,de eddig egyszer nem láttam,hogy megmutatta volna,hogyan kell egy adott feladatot csinálni,inkább üvöltözött,hogy milyen bénák vagyunk,hogy nem tudjuk.
Ha fel vagyok mentve,akkor elkezd velem üvöltözni,alázni mindenki előtt,hogy nem csoda,hogy folyton beteg vagyok,ha nem tornázok és hogy ő még ilyet nem látott,hogy egy gyerek 3 hetente fel legyen mentve.Mikor mondom neki,hogy akkor hívja fel az orvosomat,majd ő elmagyarázza neki,hogy miért nem tesiznem,akkor meg elkezdi,hogy ne beszéljek vissza és hogy én milyen elkényeztetett hisztigép vagyok.
Még szeptemberben elestem egyszer tesin,mert egész órán kint kellett futnunk az utcán és előtte szóltam neki,hogy rosszul vagyok és had öltözzek át,mert nem bírok futni.Akkor is üvöltözött velem,a nyílt utcán,hogy milyen puhány és gyenge vagyok és hogy egy alsós gyereknek nagyobb az állóképessége mint az enyém és hogy folytassam a futást,ha nem akarom,hogy egyest adjon.A vége az lett,hogy úgy elestem az aszfalton,hogy majdnem elütött egy kocsi,kék-zöld lettem mindenhol és még utána ő mondta,hogy nem érti,miért estem el,amikor semmi bajom nem volt...Szóval hazudik,mint a vízfolyás.
Utálok bejárni az óráira,gyűlölöm őt is(de mindenki gyűlöli...).
Sportolni szeretek,járok teniszezni,úszni és futni,szóval még lusta sem vagyok.
Jövőre kapok papírt,hogy gyógytesire járok,de nem tudom,hogy addig hogy bírom ki ezt a borzadályt.

Szólj az igazgatónak!
Vagy osztály főnöknek, mert ezt nem lehet tűrni. :S

Én megmondanám a magamét.De velem nem hiszem hogy baszakodna egy ilyen.(190 cm-el kicsit elrettentő vagyok xD )De ne szólj be neki mert( 1-es,magatart. 2-es ,meg szaktanári szóval rizikós de év végén belefér a 8.-os vagy :D )
De igazuk van az előttem szólóknak,igazgató vagy offő.Ha csak a szüleidnek szólnál akkor meg össze-vissza nyalna nekik.Szerintem.

Ne nyalj neki, nem ér annyit az egész..
Beszélj az igazgatónővel, jól írta az előző válaszoló, csak tájékoztató jelleggel mondd el, hogy mi a problémád és kérdezd meg az igazgatót, hogy mit tanácsol, mit csinálj ebben a helyzetben.
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!