Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy anyukámnak van egy ismerőse akivel jóba vannak. Aki pszichológus. Az tudni kell rólam, hogy kicsit visszahúzódó voltam és annyira nem beszéltem ki a bánatokat/örömömet vagy bármit senkinek. Aztán mondta az ismerőse az anyukámnak, hogy ha akarok járhatok hozzá , hogy beszélget velem meg stb. Jó, hát benne voltam mert rendes nőnek tűnt, mosolygós , kedves.

És a rendelésre jártam heti 1x . Mert közel is volt meg ideje is volt rám. Meg néha voltak ilyen csoport foglalkozások, hogy több kamasz is volt és mindig volt egy adott téma aztán azt kiveséztük. Aztán az elején tök rendben volt a dolog. De aztán kezdett szépen megváltozni.

Le szólta az öltözködésemet (normális kamasz módjára öltözködöm : farmer, pulóver, sportcipő) , hogy miért nem nem hordok hordok rövid szoknyát meg magassarkút. Nem használok sminket , aztán ott mondta, hogy miért nem sminkelek meg , hogy sminkeljek. Beleszólt abba, hogy mit hordjak. És mondta, hogy ha van valami olyan amit elszeretnék mondani akkor elmondhatom neki mert nem mondja el. Elmondtam neki 1-2 dolgot de utána vissza hallodtam anyától. Jó nem volt olyan nagy titok vagy valami de rosszul esett, nagyon.

Meg próbált anyukám ellen fordítani, teljesen meg akart változtatni, másképp akart látni amilyen eleve voltam. Hogy hordjam rövid szoknyát, magassarkút, sminkeljek, pink színű cuccokat hordjak.

Na és egy rövid idő után ott hagytam.

Magam ellen is fordított, teljesen elvette azt a kis önbizalmamat is, emberekben is alig-alig bízok meg már. És még inkább visszahúzódó lettem.

15/L

2012. márc. 4. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
elég beteg nőszemély,egy normálisan öltöző lányból miért akar ribit csinál,miért akarja hogy egy gyerek sminkeljen? de a legfőbb probléma hogy elmondja amiről beszéltek ez tilos,ettől ne legyél visszahúzódó sz@rd le azt a nőt
2012. márc. 4. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
írj privátot,szivesen beszélgetek veled14/L
2012. márc. 4. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a pszichológus inkább pasi, és felfedezte benned a nőt?

Jól tetted, hogy otthagytad, anyukádnak pár szóban meséld el (ha még nem tetted), mi történt, és felejtsd el.

2012. márc. 5. 10:39
 4/5 Csimi88 válasza:
Nekem is írhatsz, szívesen beszélgetek veled én is, meghallgatlak. 23/L
2012. márc. 7. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

A szakmában SZIGORÚAN TILOS ismerős gyermeket elvállalni!!!! Ez annyira tilos, mint a vérfertőzés!!

A kedves kollega teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a szakmai etikai kódexet. Azért meg, hogy kifecsegte az infot anyudnak, feljelenthető lenne!

Amiket leírtál, hogy milyen érzéseket váltott ki belőled fontos lett volna vele megbeszélned! A pszichológia ugyanis így működik. Rögtön visszajelzek, oda-vissza.

Bár gondolom ezek után semmit nem konyított a terápiás munkához...

Sajnálom, hogy hozzá kerültél én javasolnék egy szakmailag és emberileg is sokkal jobb kollegát neked!

AZt zárójelben azért megjegyezném, hogy nem feltétlenül leszólás az, hogy segít egy kissé nőiesebb alakot ölteni...

Másik kérdés: biztos, hogy ő fordított "személy szerint magad ellen? Mit értesz az alatt, hogy magad ellen fordított? Mivel vette el az önbizalmadat. Egy másfajta öltözködés javaslata még nem veszi el az önbizalmat! Mi történt?

2012. márc. 20. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!