Miért kell kutakodni a szobámban?
Én nem kutakodok a lányom szobájában, de muszáj kitakarítani.
Mert oké hogy ő azt mondja majd megcsinálja... AHA!
Várhatnék arra éveket, megszőrösödne, kizöldülne és már csak hamvai maradnának a meghagyott gyümölcsnek, joghurtnak bárminek amit bevisz.
Ha az egész lakást puccban tartom, abba beletartozik a szobája is, mert nem hagyom hogy disznóólban éljen!
Hát húha, akkor dobd el, ennyi fáradságot igazán vehetnél.
Egyébként pedig nem akarok b.nkó lenni, de a szobád, a te birodalmad, egy ugyanolyan szoba a szüleid lakásában mint bármelyik másik.
Attól hogy abban te alszol, te mondod magadénak, attól még nem te vetted, te nem tettél ahhoz le semmit hogy az kizárólagos tulajdonod legyen (értem ezt arra hogy azt mondod mindig bemennek, nyitogatják az ajtót, az ablakot.. húha, ez aztán tényleg óriási gond papám... sajnállak.
lehet büdös vagy és azért szellőztetnek.
de egyébként ezt velük beszéld meg
a szerencsétlen négyest lemancsoztátok pedig tök vicces volt a hozzászólása!! begyepesedett egy nép!-.- no de a kérdéshez visszatérve nekem mindig rend van a szobámban, az én szüleim ezt a kérdést egy pofonnal elintézték!! ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!