Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell kutakodni a szobámban?

Miért kell kutakodni a szobámban?

Figyelt kérdés
A szüleim,mire hazaérek, mindig bemennek a szobámba, kinyitják az ajtót, kinyitogatják az ablakot.De ez még nem is baj..De ha azt mondom, hogy :Hazajövök és összetakarítok, akkor neem nem kell megvárni míg hazaérek, kiborogatják a szekrényből az összes cuccot..Meg minden na ellenőrzik hogy lehet-e enni a földről -.-" SZÜLŐK EZT MIÉRT KELL???
2012. márc. 3. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem kutakodok a lányom szobájában, de muszáj kitakarítani.

Mert oké hogy ő azt mondja majd megcsinálja... AHA!

Várhatnék arra éveket, megszőrösödne, kizöldülne és már csak hamvai maradnának a meghagyott gyümölcsnek, joghurtnak bárminek amit bevisz.

Ha az egész lakást puccban tartom, abba beletartozik a szobája is, mert nem hagyom hogy disznóólban éljen!

2012. márc. 3. 20:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja meg állandóan bejárkálnak minden kis apróságért, és rögtön szóvá teszik, hogy itt egy csokipapír! húúhaa..
2012. márc. 3. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
4%

Hát húha, akkor dobd el, ennyi fáradságot igazán vehetnél.

Egyébként pedig nem akarok b.nkó lenni, de a szobád, a te birodalmad, egy ugyanolyan szoba a szüleid lakásában mint bármelyik másik.

Attól hogy abban te alszol, te mondod magadénak, attól még nem te vetted, te nem tettél ahhoz le semmit hogy az kizárólagos tulajdonod legyen (értem ezt arra hogy azt mondod mindig bemennek, nyitogatják az ajtót, az ablakot.. húha, ez aztán tényleg óriási gond papám... sajnállak.

2012. márc. 3. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de anyukád egy k-9-es drogkereső rendőrkutya :( enyém is ilyen volt, de elaltattuk...
2012. márc. 3. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:

lehet büdös vagy és azért szellőztetnek.

de egyébként ezt velük beszéld meg

2012. márc. 4. 02:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelj attól hogy az a "te "szobád,még bemehetnek ők vették az ő tulajdonuk is,kiszellőztetnek te biztosan nem szellőztetsz rendese,összepakolnak? gondolom lusta vagy rendet rakni,ne legyél már ilyen,majd ha lesz saját házad akkor oda nyílván nem fognak folyton menni,egy gyerek hihetetlen kupit tud csinálni,és szerintem nem akarják meg várni még valami új lényt nevelgetsz egy bögrében vagy a szemetesben
2012. márc. 4. 12:06
 7/8 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt de én szépen leültem velük beszélgetni erről és utána már nem csinálták!!:)
2012. márc. 5. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

a szerencsétlen négyest lemancsoztátok pedig tök vicces volt a hozzászólása!! begyepesedett egy nép!-.- no de a kérdéshez visszatérve nekem mindig rend van a szobámban, az én szüleim ezt a kérdést egy pofonnal elintézték!! ;)

14/L

2012. aug. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!