Én reagálom túl, vagy ki hogyan látja?
Szerelmi ügy lesz, de kíváncsi vagyok felnőttek véleményére.
16 éves lány vagyok, 4 hónapja járok a barátommal, aki 15 éves.
Egy iskolába járunk, így minden szünetet együtt töltünk. DE: iskola után neki haza kell mennie, meg tanulnia, és nekem is tanulni, így nem szoktunk találkozni, plusz hétvégén se mindig(havonta 2x max.) Hozzánk sajna nem jöhet. Már egyszer felvetettem neki, hogy többet kellene kettesben lenni.
Szerintem inkább találkozzunk kettesben többet, mint iskolába. Én rááldoznék a tanulásból is egy órát(napi 3-4 órát tanulok).NAgyon szeret egyébként, ha ketten vagyunk nagyon jó, és iskolában is kimutatja.
De pl ma is az volt, hogy egy szót se váltottunk. Utána írt egy levelet, hogy beteg vagyok, vagy csak "pihenek"?(Magyarul, hogy nem jöttem suliba). Írtam neki(kicsit kikadva), hogy erről ennyit, mivel voltam ma iskolába....
Írta, hogy mindenütt keresett, de tényleg, és hogy bocsánat. (de szerintem egy barátnőmet megkérdezhette volna, vagy nem?)
Ráadásul a kettős találkát háromnegyedét(hétvégente) Ő mondta le...
Szerintetek túlreagálom?
HA butaság bocsánat, de valakivel meg kell beszélnem.
Nem értem mi a probléma?
Egy suliba jártok és nem találkoztok? Ez hogy lehet???
Lehet hogy ő úgy gondolja hogy eleget vagytok együtt, és szeretne a haverjaival lógni.
Én mindenképpen találkoznék sulin kívül is. Gondolj az ő helyébe, a fiúkkal is lenne szivesen, nem csak veled. Ettől még biztos nagyon szeret. Érted?
Értem.És köszönöm a választ!:)
A probléma az, hogy iskolán kívül, azaz kettesben nem találkozunk. Egy iskolába teljesen más, mint ketten. Az, hogy miért, gondolom nem kell felsorolnom. Inkább lenne úgy, hogy suliba keveset találkozunk(azaz lehet a haverjaival), és kettesben többet. Általában ha nem találkozunk hétvégén akkor számítógépezik, vagy családi dolog miatt nem találkozunk. Hétköznap meg haza kell érnie.
Hosszútávon nem lesz jó így. Teljesen megértelek és igazat adok neked. Jót tenne, ha sulin kívül találkoznátok többet.
Valóban ennyire szigorúak a szüleitek? Néha-néha nem férne bele egy fél órácska suli után az időtökbe? Beülhetnétek mondjuk egy cukrászdába, stb. Kell a változatosság egy kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!