Miert eroltetik ennyire a szuleim?
Eroltetik hogy jarjak veluk kirandulni de en ugy nem akarok veluk menni sehova egyszeruen unom oket tavaly nyaron is eroltettek hogy menjek kretara veluk elmentem de nagy undorral es nem akarok en veluk menni sehova montam anyamnak de o csak hogy tengerhez kell menni meg stb stb apam meg azt hajtogatja hogy biztos a kutyam miatt nem akarok veluk ( van 3 kutyam es en sajnalom oket a nagyszuleimre hagyni) de en csak unom a szuleim hogy kirandulni kell veluk menni
Persze taborokba elmegyek mert ott jo a tarsasag
Hogy vegyem ra oket hogy ne keljen veluk mennem?
A helyesirasomert bocs
14/L
Ne panaszkodj, sokat vannak a korosztályodból, akik szívesen mennének.
Inkább gondold át, hogy miért gondolod unalmasnak a szüleidet. 14-17 között nekem is folyamatos konfliktusom volt velük, de azóta az elmúlt 10 évben rájöttem hogy még mindig ők a legnormálisabbak, ha szarban vagyok ők segítenek (mert szép dolog a barátság, de annak komoly próbája ha nyakig vagy a slamasztikában) és rájuk feltétel nélkül számíthatok.
Szóval ne aggódj, ez csak a tinédzserkori lázadás miatt van, majd elmúlik. Addig meg nyugodj meg.
Passz, nekem dettó. 22 vagyok, de már annyira rühellek a "családdal" nyaralni menni. Így is igyekszem minél kevesebb időt velük lenni - nem látnak szívesen -, az az egy hét meg pokol.
Jópofizás, jaj, milyen nagy család vagyunk, meg milyen szuper minden... aztán hazajövünk, és ismét megy a megalázás, stb.
Ahelyett hogy örülnél neki!
Más évekig spórol mondjuk valami határközeli horvát városba de még ott sem engedhet meg magának mindent.Engem sem vet fel a pénz van egy 5 éves lányom és egy 8 hónapos fiam de egyedül nevelem őket és még soha nem jutottam el Krétára.
Ja és a szüleidnek köszönheted azt aki vagy!
Fúúha hatalmas nagy problémáid vannak.... Más örül ha évente egyszer legalább a Tisza partjára elviszik.
Ui.: Vagy nagyon tájékozatlan vagy, vagy kamu a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!