Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az általános volt vagy a...

Az általános volt vagy a középsuli (volt) a jobb neked? És miért pont az?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem, de talán a középsuli felé húz a szívem.

Mindkét osztállyal gondom van/volt. Általánosban azért, mert cikiztek, megkeserítették az életemet. 8.-ban tűrhető volt, de 7 év szenvedését nem tüntette el.

Középiskolában meg nagyonszájú, tisztelen, teljesen buta osztálytársaim vannak, akik miatt az egész osztályt lenézik, pedig csak 5-6 ember. A tanárok viszont klasszikkal jobbak, jó fejek, normálisan magyaráznak, jobb az iskolának a légköre úgy általánosságban.

2012. febr. 28. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyiket sem szerettem úgy igazán.

Általánost azért nem mert rengeteg "klikk" volt. 2-3-as csoportok. Sose lehetett megegyezni, hogy hová menyjünk kirándulni, vagy szervezni valamit. Ezt utálom, mert szőke, ennek barna a haja, ennek lila a gatyája stb. ilyen gyerekes ostobaságok. Nem voltunk összetartó osztály.

Középsuliba, azt gondoltam, hogy más lesz a helyzet, mivel érettebbek, idősebbek vagyunk. Annyira nem volt gáz, mint az alapsuli itt csak kettő klikk volt az "elitek" vagyis a pénzesek, minden márkás lenézik akik nem úgy öltöznek ahogyan ők, és a másik a "csórók" (én ide tartoztam) bár nem vagyok csóró, engem nem az érdekel egy emberen, hogy milyen nadrág, felső van rajta.

Valamivel összetartóbbak voltunk, mert a csórók nem lázadoztak az elitekkel szemben, mindig oda mentünk ahova ők akartak menni. Persze mi ott is jól éreztük magunkat :)

19/L

2012. febr. 29. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
általánost utáltam.....most egyetemre járok, de még mindig visszasírom a gimit;sokkal jobb volt a társaság
2012. febr. 29. 20:37
 14/17 anonim válasza:

Én 2 általános iskolába jártam... Az elsőben egész tűrhető volt, viszont ott a felsős tanárok nem voltak jók. Utána átkerültem a másikba, ahol az osztály közös programja az volt, hogy öltük egymást. És pokol volt az az időszak, mert nem voltam hajlandó kétszínűsködni, és így barátokat szerezni.

A középsulit pedig már mos sajnálom, de még csak most fogok ballagni. Ezek voltak a legszebb évek, akármilyen pocsék is lett az utolsó évre (megy a .... kavarás), de itt olyan kapcsolatokra tettem szert, amit nem szeretnék felrúgni, ha vége ennek a maradék kis időnek.

Tehát egyértelmű, hogy a középsuli a legjobb :D

18L

2012. márc. 1. 17:34
 15/17 anonim válasza:
89%

Általános sokkal jobb volt. Amikor én általánosba jártam, akkor még nem volt ennyi cigány, sem pedig verekedés. Nyugodtan, frusztráltság nélkül ki lehetett járni a 8 osztályt.

Ahova meg jártam középsuliba az szakmunkás is volt egyben és évről-évre hatványozódott a trógerek száma!

2012. márc. 4. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
egyik sem volt jó. ha nem kísért volna végig az az 1-2 igazi barátom, nem tudom hogy bírtam volna ki...
2012. márc. 4. 14:35
 17/17 anonim válasza:
100%

Egyik sem...

Mindkettőben balherékkel voltam körülvéve...

Jobb most ez egyetem, normálisabb emberekből többet látok, bár itt is van pár idióta...

2012. márc. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!