Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik tetszik ezek közül?...

Melyik tetszik ezek közül? (Saját idézetek)

Figyelt kérdés

1)~ Nézz a szemembe, érezd amit érzek, nem kellenek a mesék, nélküled is élek~

2)~Lehet, hogy elesek, de teszek a világra, lehet, hogy estem el, de mindig is felálltam~

3)~Lehet, hogy szeretlek, de nem futok utánad, nem vagyok csicska, ha tudom, hogy hiába~

4)~Sok mosolyom van, és nagyon sokat nevetek, de van olyan mosolyom, mikor belül szenvedek~

Sajátok!

Írtam már ki kérdést:) Bocsi:))

2012. febr. 23. 16:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Nekem ezek nagyon könnyen mennek, ha meg van hozzá a hangulat is:)
2012. febr. 23. 18:31
 12/23 anonim ***** válasza:
1 :D
2012. febr. 23. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Túl sok a szóismétlés, ráadásul ez valahogy nem is magyaros:lehet, hogy estem el.? Az első zavaros, nem függ össze. Talán a 3-as a legjobb, de amúgy s tele van ezekkel a demotiváló. Eleinte tökre tetszettek, de most már nagyon unom...
2012. febr. 23. 18:34
 14/23 anonim ***** válasza:
nekem csak a 3as tetszik, szerintem az jó lett, a többi nem tetszik, bocsi.
2012. febr. 23. 18:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem szinte mind teccik de legjobban az elsőhárom:D
2012. febr. 23. 18:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Na akkor annyira nem lettek nagyon rosszak, csak épp ízlés kérdése, azaz több fajtát írok, verseket is írok :) Mindenfélét, ez csak hobby :) Köszönöm a válaszokat :) az estem el, az az, hogy valaki elesik, mondjuk ezt így is, azaz így is értelmes, hogy pl 'Igen estem el, de nem lett semmi bajom' jó erre lehetne az elestem is, de hallottam már így is
2012. febr. 23. 18:53
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezek érzelmi szükségleteid, ezért nem tetszenek sokaknak, mert nem univerzálisak és van indulati tartalmuk.

De ha így kezded, lesz még tőled igazán bölcs gondolat is. ;)

2012. febr. 23. 19:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Mind olyan alap sablonos.. Bocsi. ://

De a 4. szerintem egész jó.

2012. febr. 24. 14:14
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) Bölcs idézeteket igazán írnék, de nem nagyon jön semmi bölcsesség :) Köszönöm, hogy válaszoltál:)

Utolsó: Igaz, hogy 10-ből 8 ilyen, és szerintem ezért jutnak ilyen sablonos dolgok az eszembe :) Majd, ha úgy van írok valami bölcset is:)

2012. febr. 24. 15:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Mindegyik szánalmas tartalom nélküli divatszöveg.
2012. febr. 24. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!