Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek Fluorról?...

Mi a véleményetek Fluorról? Jó pasi? Milyenek a zenéi? Láttad már?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Nekem mint pasi nem jön be,a zenéje se jön be. Viszont szerintem nagyon jófej (le lehet pontozni),de barátnőm nagy fanja,ezért egyszer addig könyörgött,hogy menjek el vele egy koncertjére és aztán találkoztunk vele és hatalmas poénjai vannak,ennyiből szimpatikus amúgy meg.15l
2012. febr. 19. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Volt egy darabig egy stílusa (azokat a zenéit nagyon szerettem), majd rájött, hogy a mai világba azzal a zenével nem fog megélni, így felvett egy ilyen hülye stílust, hogy jól megszedje magát pénzel. Belül ő ugyanaz maradt, de sok 100ezer Ft-ért simán megjátssza magát, és még így is azt csinálja amit szeret, énekel. Azon meg, hogy egy bizonyos réteg őt folyamatosan szapulja szerintem csak nevetni szokott. Egyszer találkoztam is vele, egy szórakozóhelyen ahol voltam, meglepetés vendégként fellépett, beszéltem is pár szót vele, abszolút nem nagyképű, sőt szerintem nagyon nagy arc. Az, hogy b uzizzák egy dolog, tény hogy elég fura ez a mostani stílusa, de már csak a szám szövegéből rálehet jönni, hogy nem az, sőt sokkal több nőt megkap mint azok az emberek akik ilyen jelzővel illetik őt...

Az, hogy jó pasi-e azt szerencsére nem tudom és nem is akarom eldönteni, mivel fiú vagyok és semmilyen ferde hajlamom nincsen :D

2012. febr. 19. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ronda, szar a zenéje, és nem akarom látni...
2012. febr. 19. 14:46
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egyáltalán nem jó pasi, nem szép és nem is férfias az arca, a haja sem tetszik. Nekem ez az öltözködési stílus abszolút nem jön be. A zenéje meg pláne nem. Élőben még nem láttam.

Ettől persze biztosan megkaphat egy csomó lányt, csak nem biztos, hogy akkor is ennyien ráhajtanának, ha nem ő lenne a FLUOR T. (szerintem sem meleg, bárhogy is néz ki)

2012. febr. 19. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Tipikus csiribiri ßuzi gyerek. A "zenéi" mind ócska igénytelen moslék.
2012. febr. 19. 15:05
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Kinézetre úgy elmegy, a zenéi is elmennek, van ami bejön, van ami kevésbé :) Igen, láttam már, fellépett egyszer nálunk az egyik diszkóban. Van vele közös képem, és van tőle aláírásom.:D

15/L

2012. febr. 19. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik egy divat majom.
2012. febr. 19. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

Fluor= Gáz

Ja nem kémiázunk? :P

Akkor is.

Na jó viccet félre téve egy darabig jó zenéi voltak de most.. o.O

Nekem egy pasi nem egyenlő egy ilyen akárkivel.

(ő mondjuk inkább: [link]

2012. febr. 19. 16:12
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

Az előző link rossz.

[link]

2012. febr. 19. 16:14
 10/14 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. febr. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!