Hogy tegyem túl ezen magamat? (bővebben lent)
Két lánnyal nagyon jóban voltunk.Egyre többet volt a "menőbb" lányokkal,és engem szinte elhanyagoltak.Ma amint ebéd után lecuccoltunk a padra,ők rögtön elindultak beszélgetni a WC-re.Nem volt szép dolog,de utánuk mentem,majd megkérdeztem,beszélhetnénk-e.Kimentünk oda,ahol a mosdókagylók vannak,és megmondtam,hogy nagyon elegem van ebből.Ebből nagyon csúnya veszekedés lett,és odáig fajult,hogy az egyikük már az egyikük kiabálta a fejemre,hogy "Takarodjak a p*csába"...ettől már sírtam,ők voltak az egyetlen barátaim,és most már ők sem azok.Hogy szerezhetnék barátokat?(zárkózott vagyok és érzékeny...)
12/L
Velem is 12 évesen történt ilyen, én még párszor eljátszottam ezzel a két lánnyal.
Nehéz volt,mert csak velük voltam és nem is barátkoztam mással és így egyik napról a másikra egyedül lenni,összetörtem.
De most 15 évesen nagyon boldog vagyok,hogy megszakítottam velük a kapcsolatot. Ők a mai napig szenvednek egymással.
Bátran menj oda a többiekhez,ha kérdezik,hogy mi történt akkor nagyából..de soha se szídd a két lányt..ne is érdekeljenek. Ne félj másokhoz odamenni és beszélgetni velük,ne akarj egyből igaz barátokra lelni,ne is keresd másban a hibát,mert akkor kicsi esély van,hogy lesz egy barátod is. Fogadd el őket úgy amilyenek légy velük kedves,szórakozz velük aztán majd kialakulnak a komolyabb barátságok is.
Tudom most nehéz elhinni,de próbáld meg jobb lesz neked így.. ha még most nem is majd később.
Köszönöm a válaszokat!Kedves 1. hozzászóló,az ötlet jó...:)csak az a baj,hogy ők olyan...hogy is fogalmazzak...nagyon nem szimpatikusak...nekik az a fontos,hogy megjött-e már a mensid...mert nekik megjött.
Utolsó:oké,írok majd,ha lesz időm ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!