Hát, eleinte biztos, h oda fognak menni hozzád megkérdezni, h mit történt, miért van begipszelve a lábad, hogy törted el, stb. Szerintem ez nem furcsa, és ne is vedd rossz néven, ez egyszerű emberi kíváncsiság. Meghát, gondolom nem mindennapos, ha valakin gipsz van.
De ez nem lesz tartós, hozzászoknak egy idő után, tudod, minden csoda 3 napig tart.
2012. febr. 12. 16:55
3/10 anonim válasza:
Nekem 'csak' a kezem tört el,de mindenki kérdezgette nem beszélve,hogy minden óra eleje azzal telt el,hogy mi történt velem. Már azon gondolkodtam,hogy írok egy kis cetliket és ha bárki megkérdezi odaadom neki,hogy ha érdekli olvassa el:D Persze jól esett,hogy érdekli őket,hogy mi van velem,de egy nap annyiszor elmondani,hogy mi volt..áá..15l
2012. febr. 12. 16:58
4/10 anonim válasza:
jaj ne csinál már ebből nagy ügyet,nekem 2 hónapig volt begipszelve,mert azt mondták porc leválás,aztán kiderült teljesen felesleges volt a gipsz elég lett volna rögzíteni,mert részleges szalagszakadás,nálunk emeletes volt a suli és a 2.on volt az osztályterem,nem nagyon ment a buszozás,így apukám vitt,hozott sokszor,az oszt.társaim vitték a táskámat,nagyon jó kis izmaim lettek,engem sokkal jobban zavart a napi 1 vérhigítóinjekció a hasamba
2012. febr. 12. 17:30
5/10 anonim válasza:
én mankóval jártam suliba 2 hónapig mert eltörtem a lábam és minden nap fel kellett másznom 3. is
2012. febr. 12. 17:50
6/10 anonim válasza:
Hát eleinte biztosan lebombáznak a kérdésekkel, de aztán ráunnak. Közlekedni meg...hát az is nehéz lesz eleinte, de aztán belejössz.
Jobbulást!
2012. febr. 12. 18:33
7/10 A kérdező kommentje:
Többnyire poénkodás ment, meg a tanárok is kérdezték, hogy mi van a lábammal, majd csak megunják.
Amúgy a közlekedés volt tényleg a rossz, a hó miatt szemetesszákba kellett tekerni a gipszet, de odabent meg leszedtem róla, és fázott is benne a lábam rendesen.
2012. febr. 13. 15:57
8/10 anonim válasza:
Hát amikor nekem be kellet gipszelni a lábam, müanyag gipszet kértem rá (6-7000 ft).Lényegesen könnyeb volt a kölekedés,nem kellet menkó ,nem volt 500 tonna a gipsz sőt még akár egy nagyobb cipőt is ráhuzhatsz :)
2012. febr. 14. 06:11
9/10 anonim válasza:
Osztálytársamnak még a téli szünetben snowboardozás közben eltörött a lába (két helyen is), és azóta is tolókocsival jár suliba. :/ Szerintem az azért rosszabb lehet. Meg csomószor van az emeleten óránk, olyankor a lifttel kell mennie, ami a suli épületének a másik felében van. Neki tényleg mindig segíteni kell tolni meg ilyenek, elég szar lehet. De téged is sajnállak. Amúgy hamar megszokják ám az emberek.
2012. febr. 14. 14:23
10/10 anonim válasza:
Nekem még ősszel ('12. szept.) volt egy kettős bokatörésem. 6 hét fekvőgipsz után kaptam járógipszet amivel ("amiben") már mehettem iskolába.
Igen az első pár napban azok is odajöttek és kérdezgették, hogy mi történt a lábammal, és hogyan történt, fáj(t)-e vagy sem. Még olyanok is akikkel addig nem igen beszéltünk. (Ez az emberi kíváncsiság.)
Voltak akik segítőkészek voltak, voltak akik ahol lehetett kiszúrtak velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!