Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy elenged anya? Hogy vezessem fel neki azt, hogy menni szeretnék én is?

Figyelt kérdés

A barátom és az Ő szülei tavasszal elutaznak 10 napra Londonba egy kicsit pihenni.Mondtam ma a barátomnak,hogy olyan kár,hogy én nem lehetek ott vele,mert imádom Angliát és Őt is,főleg azok utána,amiket mesélt Londonról.Ezután felvetette azt,hogy talán velük mehetnék.Szeretem a barátomat és nagyon szeretnék velük menni.Ráadásul a párom szüleit sem zavarnánk,mert Ő mindig külön szobát kap,így nem lennénk a terhükre.

Mondta a barátom,hogy nem is kéne kifizetnünk az út költségét,kifizetnék Ők,csak menjek velük(elég gazdagok,ezért mondta,de anya biztosan nem engedné,hogy ők fizessék az utamat,ezért talán kaphatnám ezt a szüleimtől a ballagásomra).

A barátommal 10 hónapja együtt vagyunk.

Anyának ezt hogy mondjam el?Szerintetek elengedne?

14L

2012. febr. 11. 17:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én még csak meg se kérdezném,mert tudom,hogy a választ egy nagy kövér NEM,mert jól lettem nevelve.

azért ne lankadjon a lelkesedésed a bátyámat elengedték 17-18 évesen öt napra a barátnőjével és a barátaival Görögországba,szóval 3-4 év múlva biztos te is elmehetsz..:)

14L

2012. febr. 12. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Megkérdezheted. Nem veszthetsz vele semmit.

Mondjuk 10 nap lehet, hogy egy kicsit sok de ha a barátod szülei megbízhatóak meg a szüleiddel jóba vannak akkor lehet, hogy van remény. :-)

Meg gondolom nem fognak ott titeket szélnek ereszteni , hogy uccu neki!

Amúgy szerintem így mond el :

- "Anya! XY (barátod neve) és a szülei mennek Londonba egy kicsit pihenni. És tudja XY , hogy mennyire szeretem Angliát ezért felvetette azt az ötletet amit már a szüleivel is megtárgyalt, hogy velük mehetnék.Feltéve ha elengedsz. Azt mondta, hogy az utat Ők fizetnék de nem akarom, hogy kellemetlen legyen úgyhogy inkább ezt kérném ballagásra."

Majd írd meg, hogy mi volt! :-)

2012. febr. 12. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Úgy mellékesen csak én gondolom úgy,hogyha most félreteszem egy pillanatra,hogy 14 éves vagy,nem sok kérés azért mert elvégzed az általános iskolát?? azt illik elvégezni,nem értem miért kéne bármit is kérni érte...
2012. febr. 12. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

13:20 - Mostanában már "divat" ilyen nagyobb ajándékokat kapni általános iskolai ballagásra!

Volt osztálytársaim laptopot meg ilyeneket kaptak.

Mondjuk az én ajándékom se volt olcsó de én azt már mindenre kaptam meg én is tettem bele pénzt.

2012. febr. 12. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
38%
na igen jó nagy baromság,azt sem értem minek kell egy 14 évesnek laptop,arra hogy netezzen,és esetleg házit csináljon elég neki az otthoni családi gép is...érdekes gondolkodású szülők vannak...
2012. febr. 12. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Na most ugye hiába,hogy van felnőtt,akkor is történhet baj.Amikor pedig a gyereknek baja esik,jobb,ha a szülei vannak ott és nem mások,hiába felnőttek.

A másik,hogy na de kérlek..."párom"(!) 14 évesen?Viccelsz basszus?

Én biztos,hogy nem engednélek,semmiféleképpen,abban a gyerekben még húszezerszer fogsz csalódni,aztán szakítotok és kidob.Vagy megunjátok egymást!A nagy frászt lesz 14 évesen London,jézusmária..a "pároddal"..atyavilág,hova fejlődtünk!3 éve ilyenről álmodni sem mertem volna.

Amúgy TÖK MODERN felfogású vagyok,elfogadok mindenféle érdekességet,de erre most nem vagyok vevő valahogy.

17/L

2012. aug. 24. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!