Kamaszok! Szerintetek mi fér bele egy tanár-diák kapcsolatba?
nekem van egy kedvenc tanárom. ő is különleges figyelmet fordít rám. órán volt olyan, hogy egy kérdésére csak én tudtam válaszolni és azt kiabálta h imááádlak. nyugi csak 14 vagyok, ő meg vagy 50.:D
meg van egy magyar tanárom aki nő, és amikor első lettem egy versenyen a fenekemet csapkodta:Dd
nekem is van egy úgymond kedvenc tanárom. nem kell rosszra gondolni egyáltalán, annyi idős, mint a szüleim. :D általános iskolában 4 évig tanított, az egész iskola imádta, nagyon laza volt egyrészt, de a tanulást komolyan vette. ezen kívül meg lehetett vele beszélni, ha otthon gáz van, ha rondát pletykálnak rólad az osztálytársaid, vagy hogy mi lesz otthon az ebéd. :D 3 és fél évig különórákat is tartott, amin tulajdonképpen versenyre készültünk én meg a legjobb haverjaim, de mindig kitaláltunk valami hülyeséget, de mindig poénra vette. :D
most ballagtam el, azt mondta bármikor visszamehetünk, ha tanács kell, vagy segítség. hát megnyugodhat, én (és még tudok jó pár ilyen embert) biztosan menni fogok, ha már kialakult ez a jó kapcsolat.
egyébként nem tudom 'belefér-e' de egyszer meg is puszilt. ismétlem, nem kell rosszra gondolni. a fejem tetejére kaptam egy cuppanósat, miután 7.-ben elbőgtem magam az oltáson, és ő jött velünk. :D természetesen a drága barátaim azóta is emlegetik. :D
14/L
Szerintem vannak dolgok amikről megoszló a vélemény ilyen pl az ölelés is van olyan suli ahol olyan a tanár ahol ez mindennapi és simán belefér.
Nekünk van egy ilyen ölelgetős tanárunk semmi bajunk nincs vele sokaknak a kedvenc tanára szerintem ez még teljesen ok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!