Néhány tanuló miért nézi le azt, aki jobban tanul náluk?
Jól tanulok, a legjobb tanuló vagyok az osztályban. De van pár ember, aki folyton kibeszél a hátam mögött, megjegyzéseket tesz rám. Ha ötös dolgozatot kapok, akkor cincegnek, sóhajtoznak, " ez már megint ötöst kapott"-oznak.
Én esküszöm, nem szolgáltam rá, nem vagyok stréber. Én szoktam néha elmagyarázni az osztálytársaknak egy adott anyagot. Megvan a baráti köröm, velük vagyok egésznap, sok vizet én nem zavarok.
De komolyan, ezért miért kell utálniuk ? Nem dörgölöm az orruk alá, meg semmi...
A stréber nem az, aki ötös dolgozatokat kap /mellesleg nem vagyok mindenből ötös/, hanem az, aki nyal a tanároknak, mások orra alá dörgöli, hogy ő mekkora jani, hogy ötöst kapott, törtet, minél fontosabb neki, hogy ő legyen a tökély.
Tévedésben vagy, de csak imádjad akkor az "ilyeneket".
Ebben igazat adok, néha velem is előfordul.
De ne hidd azt, hogy én ezt akarom ? Nem mondhatom meg, hogy a tanár mit mondjon, és amúgy baromi rossz, hogy ezt csinálja.
Komolyna, ilyenkor a föld alá süllyednék, elhiszed ?
Úgyhogy, kedves csajszika, ne nézd le az ilyeneket, nem biztos, hogy azért mondja a tanár, mert nyalizós stréberek.
ahogy az 1-es leírta
ne törödj vele. Te lehetsz az, aki szeretnél, ők meg lesznek cipőpucolók.
Nem nézem le a munlát, és nekem se esik le az aranygyűrű, csak szegény buták egész élteükre frusztrálni fogják magukat, hogy a képesítés nélküli munkán kívül soha semmit nem fognak tudni elvállalni.
Az érettségi ma már semmi. vagy szakma kell, vagy diploma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!