A tanuló kutyus éri meg jobban, vagy a rugós hinta?
Figyelt kérdés
Esetleg van tapasztalatotok valamelyikkel? Melyiket tudja jobban kihasználni? 5 hónapos babámnak venném, tudom, hogy még korai, de későbbiekre is gondoltam.2009. nov. 11. 09:31
1/6 anonim válasza:
Szeintem a kutyus!Kislányom van és imádja.Vinnünk kell magunkkal mindenhová.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a hinta. Nekünk mindkettő van, a fiam a hintát szereti jobban.
3/6 anonim válasza:
Nekünk csak a kutyus van, de eszméletlenül szereti a babám. Nagyon sokféle dalt énekel, mondókázik, megnevezi a testrészeket, elmondja az abc-t és hihetetlenül jópofa. Eddig ez a játék érte meg legjobban.
4/6 A kérdező kommentje:
A hintát hány hónapos koráig tudja használni?A kutyusra rá van írva.
2009. nov. 11. 10:23
5/6 anonim válasza:
Nekem talán túl "radikális" erről a véleményem:tény,hogy a gyerekek szeretik az olyan játékokat,amik hangot adnak ki,zenélnek,énekelnek.De szerintem ezek az "anyahelyettesítő" játékok nem hasznosak.Nem a kutya testrészeit kell megtanulnia,az ABC-ről nem is beszélve.Én énekelek,mondókázom a gyerekemnek,nem egy plüssállat,akivel nincs szemkontaktus,nem mozog a szája...
A hinta nagyon sokrétűen fejleszti az idegrendszert,ami majd meghálálja magát(mozgás,egyensúly,beszédfejlődés)
Általában 15-20 kg-ig jók a rugós hinták,több féle létezik belőlük.
Én biztos ezt venném/vettem.
6/6 anonim válasza:
Hát a hintát kevesebb ideig tudja használni az biztos. Mivel egy fiúgyermek 1,5 és 3 éves kora között éri el a 15kg-os testsúlyt. A rugós hinták meg ennél többet nem igen bírnak ki. De egyébként nem is egy árkategória a kettő, mivel a kutyust meg lehet venni 7500 Ft-ért, a ruhós hinta meg kb. a duplájába kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!