Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt nem értem. Valaki elmagyar...

Ezt nem értem. Valaki elmagyarázná? (nem túl hosszú, mindenki véleményére kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés
Az van, hogy írogatok, és természetesen viszem is mindegyiket a magyartanáromhoz. Azt nem értem, hogy a tanárnőim (mert kettő van) dicsérik. Azt mondták, hogy nagyon jó a felépítése, logikus a cselekménye, érdekes a történetek. Ide is felraktam párat, és mindenki (jól van volt azért, akik dicsérték) azt mondta, hogy logikátlan az egész, nem lehet követni a cselekmény szálát. Most, akkor kinek van igaza? A (diplomás) tanáraim vagy azok, akik itt írogatják a véleményüket (aminek nagyon örülök, mert kíváncsi vagyok a véleményükre) vagy mindkettőre hallgassak? (Ha kell, akkor belinkelem a novellákat.)
2012. febr. 8. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem se add fel. Tény,hogy nem olvastam el mindet-végig.Inkább csak bele-bele olvasgattam,de tetszik. Tényleg írj még.

Fogadd el a negatívot is,de te is tudod,hogy mindenkinek nem tetszhet az amit írsz.. sok mindenkinek tetszik,nekem ennyi már elég lenne:)

2012. febr. 8. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:
A tanár valószínűleg figyelmesebben olvas, és kompetensebb is.
2012. febr. 9. 01:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Az első elmegy, maga a történet jó, de a fogalmazásában van pár hiba. A harmadik nagyon tetszik :) A második idióta, gusztustalan és undorító úgy ahogy van. Szörnyű. (Nem akartalak megbántani, én csak a véleményem írtam le.)

Ne add fel! És a tanárod azt látja, hogy milyen ügyes és tehetséges a diákja, az ,,idegenek" pedig általában profi könyvekhez képest nézik.

2012. febr. 9. 18:12
 14/15 anonim válasza:
74%
Nagyon jól írsz, a kritikákra csak építs! Negatív vélemények és utálkozók MINDIG lesznek.
2012. febr. 10. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:
első nem volt rossz, második nagyon beteg és osztom azt aki írta hogy gusztustalan, a mai világban ki tudja ki kap kedvet az írásod után, hogy ugyanezt tegye egy kutyával, a harmadikba csak belenéztem, de nekem mindegyik depressziósnak tűnt és szomorúnak. hát nem az én érzékeny lelkemnek való az biztos. HOGY JÓT IS íRJAK, és eltekintve attól, hogy a történetek nem tetszettek, (egyéni szoc. problem) tehetséges vagy, és én azt mondom hogy hallgass meg mindenkit, a tanáraidat és az embereket is, mindenkinek úgy sem tetszhet. ez így van a zenével, könyvvel, és mindennel. ez ne szegje kedved, csak írj.
2012. febr. 11. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!