Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen a kapcsolatotok az...

Milyen a kapcsolatotok az osztályfőnököddel?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és én az osztályfőnökömmel nagyon jól kijövök:) mostanság egyre több gond van a családommal és ezt látja rajtam és azt mondta, hogy nyugodtan mehetek hozzá bármikor, ha elszeretnék mondani valamit, vagy kéne a segítség :) legelöl ülök a tanári asztal mellett közvetlenül, egyedül és nem enged onnét elülni:D mert nekem ott a helyem szerinte:)

Nektek milyen a kapcsolatotok az ofőtökkel ?:)

Köszönöm előre is:)

14/L

2012. febr. 8. 19:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Utálom és ő is engem.

Minden nap imádkozok azért, hogy egy babával áldja meg őt az ég, aztán menjen gyesre és ne is lássam őt jóóóóóó sokáig.Csak sajna már 45 éves és vannak gyerekei :'(

17/L

2012. febr. 8. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is nagyon jól kijövök az ofőmmel azt mondta hogy bármit megbeszélhetek vele és még az anyukámmal is jól kijön.:) 12/L
2012. febr. 8. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Hú én nagyon szeretem az ofőmet. :) 57 éves, laza nő. Ma pl. elkezdett random vonatozni a többiekkel, csak hát van kamera a termünkben, és kiakadt, hogy basszus, ezt veszi a kamera. :D Órákon kívül tök lazák vagyunk vele, csővel köszönünk és pacsizunk, ha olyan kedvem van, csinálok neki valami frizurát, etc. Érti a viccet, jó a humora (félévimbe a magatartás-szorgalomba beleírta, hogy élvezi a humoromat :D). Péntek délutánonként osztálybuli van mindig, ahol melegszendvicset meg popcornt sütnek, teamániája miatt teáznak is, de én sajnos nem érek rá. :( Karácsony előtt az egész osztály átmegy hozzá mézeskalácsot sütni, húsvét előtt tojást festünk és kalácsot sütünk nála, idén tavasszal pedig ottalvós buli lesz. Random meglátogatjuk az anyukáját vagy a lányát évente többször, és amúgy bármit meg lehet vele beszélni. Csodálatos ember, mindenkiben csak a jót látja, nem kivételez senkivel sem. Imádom. :)

12/L

2012. febr. 8. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
nem különösebben kedvelem. elég szerencsétlen nő, semmit se tud elintézni, amire megkérjük. egyetlen válasza van mindenre: ez nem az én dolgom gyerekek! ráadásul a tantárgyát se tartja meg rendesen, ebből a tárgyból még az általánosban szerzett tudásomból élek... :D szerencsére már csak pár hónap és vége, és mivel mi vagyunk az utolsó osztálya, másokat nem fog boldogítani... (: 18/L
2012. febr. 8. 22:23
 15/21 anonim ***** válasza:

"szär. Jópofizunk egymással,"hülyéskedünk" (ő azt hiszi vicces én meg eljátszom,hogy vicces),de amúgy igyekszem elkerülni ahogy csak tudom"

detto.

De szeretnék olyan ofőt, mint amilyen Kis Juhász Kitti lányának, és tegnap 22:11-nak van :))

15L

2012. febr. 9. 02:39
 16/21 anonim ***** válasza:
az enyém egy primitív, számító tyúk, utáljuk egymást.
2012. febr. 9. 13:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Egy órára sem járok be, amit ő tart, még osztályfőnökire sem, de annyira nem is bánom.
2012. febr. 9. 17:00
 18/21 anonim ***** válasza:

őszintén?

kur*a szar.. Engem gyűlöl mert nem vagyok szín ötös tanuló.. beír hiányzónak amikor ott vagyok suliba... hát kicsit ge**.. röviden ennyi :D

2012. febr. 9. 17:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Az enyém férfi és fiatal. Kedvelem (szerintem ő is engem), mert nem szekál minket folyton minden hülyeséggel (mint 1-2 másik ofő a suliban), de viszont ha valami probléma van, vagy valami olyasmi történt, amit nem tudunk megoldani (volt már rá példa), mindig segít.
2012. febr. 9. 18:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Én utáltam. 9.be és 10.be olyan jó volt a viszonyunk,hogy elszoktam hozzá menni beszélgetni,anyukámmal is volt pár közös programja,meg mivel van kozmetikus végzettsége is néha ki igazította a szemöldökömet,vagy körmöt csinált.Aztán 11.be teljesen megváltozott. Mindenért csesztetett,pánikbeteg lettem /nem miatta/ és nem értette meg. Anyukámmal rengetegszer összevesztek,mert,hogy a pszichiáterem is megmondta,hogy minél inkább hajszol,hogy készüljek az érettségire meg kitűnően teljesítsek annál rosszabb lesz az állapotom.De nem fogta fel. Mondjuk ez már szerencsére a múlt,mert már egyetemen vagyok. :)
2012. febr. 10. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!