Milyen a kapcsolatotok az osztályfőnököddel?
14 éves lány vagyok és én az osztályfőnökömmel nagyon jól kijövök:) mostanság egyre több gond van a családommal és ezt látja rajtam és azt mondta, hogy nyugodtan mehetek hozzá bármikor, ha elszeretnék mondani valamit, vagy kéne a segítség :) legelöl ülök a tanári asztal mellett közvetlenül, egyedül és nem enged onnét elülni:D mert nekem ott a helyem szerinte:)
Nektek milyen a kapcsolatotok az ofőtökkel ?:)
Köszönöm előre is:)
14/L
Utálom és ő is engem.
Minden nap imádkozok azért, hogy egy babával áldja meg őt az ég, aztán menjen gyesre és ne is lássam őt jóóóóóó sokáig.Csak sajna már 45 éves és vannak gyerekei :'(
17/L
Hú én nagyon szeretem az ofőmet. :) 57 éves, laza nő. Ma pl. elkezdett random vonatozni a többiekkel, csak hát van kamera a termünkben, és kiakadt, hogy basszus, ezt veszi a kamera. :D Órákon kívül tök lazák vagyunk vele, csővel köszönünk és pacsizunk, ha olyan kedvem van, csinálok neki valami frizurát, etc. Érti a viccet, jó a humora (félévimbe a magatartás-szorgalomba beleírta, hogy élvezi a humoromat :D). Péntek délutánonként osztálybuli van mindig, ahol melegszendvicset meg popcornt sütnek, teamániája miatt teáznak is, de én sajnos nem érek rá. :( Karácsony előtt az egész osztály átmegy hozzá mézeskalácsot sütni, húsvét előtt tojást festünk és kalácsot sütünk nála, idén tavasszal pedig ottalvós buli lesz. Random meglátogatjuk az anyukáját vagy a lányát évente többször, és amúgy bármit meg lehet vele beszélni. Csodálatos ember, mindenkiben csak a jót látja, nem kivételez senkivel sem. Imádom. :)
12/L
"szär. Jópofizunk egymással,"hülyéskedünk" (ő azt hiszi vicces én meg eljátszom,hogy vicces),de amúgy igyekszem elkerülni ahogy csak tudom"
detto.
De szeretnék olyan ofőt, mint amilyen Kis Juhász Kitti lányának, és tegnap 22:11-nak van :))
15L
őszintén?
kur*a szar.. Engem gyűlöl mert nem vagyok szín ötös tanuló.. beír hiányzónak amikor ott vagyok suliba... hát kicsit ge**.. röviden ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!