Ti hány évesen voltatok elsőnek discoban, buliban? Hány évesen rugtatok be elsőnek? 15/F
Vannak olyan velem egy idős fiúk,lányok (15év) akik már cigiznek,berugtak stb..
Szetintetek normális az,hogy egy lány már 13 évesen nem szűz..meg buliba járnak..??
Szerintem nem...
Nekem nem kell olyan barátnő aki az előttem lévő barátjait leszopta stb
És sajnos mai világban nehéz ilyen nőt találni..
Ti is így gondoljátok?? 15/F
14 évesen voltam először buliban: úgy hogy csak reggel mentem haza.
Voltam már berúgva és bulikban szoktam inni és cigizni is, de tudom hogy hol a határ.
14 éves vagyok. Soha nem voltam még berúgva. Ittam már alkoholt de csak 1-2 kortyot. És nem is akartam többet.
Szűz vagyok még. Iskolai bulin kívül még nem voltam semmilyen discoba, se házibuliba.És cigizni se cigizek és még nem is próbáltam.
14/L
kicsit rossz??
-hogy érted? :)
Holnap leszek 15 éves, lány vagyok.
Diszkóban még nem voltam, bár mostanában kedvem van hozzá. Alkoholból csak pár kortyot ittam, de nem ízlik. Nem cigizek, nem is próbáltam, de nem is szeretném. Komolyan nem tudom megérteni, hogy mi a jó benne... Természetesen (vagyis sajnos ez nem is olyan természetes) szűz vagyok, még barátom se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!