Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hány évesen voltatok...

Ti hány évesen voltatok elsőnek discoban, buliban? Hány évesen rugtatok be elsőnek? 15/F

Figyelt kérdés

Vannak olyan velem egy idős fiúk,lányok (15év) akik már cigiznek,berugtak stb..

Szetintetek normális az,hogy egy lány már 13 évesen nem szűz..meg buliba járnak..??

Szerintem nem...

Nekem nem kell olyan barátnő aki az előttem lévő barátjait leszopta stb

És sajnos mai világban nehéz ilyen nőt találni..

Ti is így gondoljátok?? 15/F

2012. febr. 7. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
15 évesen voltam először discoban, eddig 3-4-szer voltam összvissz.+iskolai bulikba megyek. Részeg még nem voltam, csak jól éreztem magam. :)
2012. febr. 8. 20:30
 12/17 anonim válasza:
54%

14 évesen voltam először buliban: úgy hogy csak reggel mentem haza.

Voltam már berúgva és bulikban szoktam inni és cigizni is, de tudom hogy hol a határ.

2012. febr. 8. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

14 éves vagyok. Soha nem voltam még berúgva. Ittam már alkoholt de csak 1-2 kortyot. És nem is akartam többet.

Szűz vagyok még. Iskolai bulin kívül még nem voltam semmilyen discoba, se házibuliba.És cigizni se cigizek és még nem is próbáltam.

14/L

2012. febr. 11. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
hát, én 17/f vagyok és kb a te korodban jöttem rá arra hogy soha többé nem fogok érintetlen lányt találni:D hozzáteszem már 13 évesen sem voltam olyan lánnyal kapcsolatban aki legalább ne csinált volna valami pettingszerű dolgot, nem leszopás meg ilyesmi, kicsit enyhébb. Szóval olyan lánnyal aki még soha életében nem csinált semmi ilyesmit nem voltam még, és szerintem nem is leszek, de ez nem is baj. Amúgy én is 13 éves korom körül kezdtem el ezeket a dolgokat és picit jó hogy te nem csinálod, picit rossz.
2012. febr. 21. 06:46
 15/17 A kérdező kommentje:

kicsit rossz??

-hogy érted? :)

2012. febr. 21. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Figyelj ez a divat, a mai világban.
2012. febr. 28. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
37%

Holnap leszek 15 éves, lány vagyok.

Diszkóban még nem voltam, bár mostanában kedvem van hozzá. Alkoholból csak pár kortyot ittam, de nem ízlik. Nem cigizek, nem is próbáltam, de nem is szeretném. Komolyan nem tudom megérteni, hogy mi a jó benne... Természetesen (vagyis sajnos ez nem is olyan természetes) szűz vagyok, még barátom se volt.

2013. jún. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!