Hogyan táncolnak a lányok a discoban?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még, szóval nem tudom, hogy hogyan szoktak ott táncolni, viszont nagyon kíváncsi lennék rá:)2011. júl. 14. 13:00
1/10 anonim válasza:
csárdást járnak. jobbra-balra lépkednek, kicsit a kezükkel is kalimpálnak.
2/10 anonim válasza:
nézd meg a youtube-n ott biztos találsz videókat róla
3/10 anonim válasza:
seggüket a pasi farkához dörzsölik, tapizzák egymást, vonaglanak...
kb
4/10 anonim válasza:
Ugrálsz, kalimpálsz metálvillával, tucctucc zenére :D
6/10 anonim válasza:
Az első,ahogy leírta,úgy táncoltunk mi is mindig régen általánosba a mikubulin meg a farsangonxDD
7/10 anonim válasza:
MENJ EL OSZT NÉZZ MEG !! NE LEGYÉL PARASZT !!! AM NEM TÁNCOLNAK ORGIÁZNAK VIGYÁZZ !
8/10 anonim válasza:
szanaszét rázzák a p*ájukat+seggüket...széjjel tapizzzák lány létükre barátnőjüket.(sokszor idegen csajokat)jobbik esetben fiúkal csókolóznak és taperolnak+"táncolnak"....full részegen 20centis magassarkúkba tapossák szét mindenki lábát....nagyából ennyi^^ persze normális helyeken nem igazán ilyen k*rvák vannak^^
9/10 anonim válasza:
Nagyon ratyin. Nem is táncnak, hanem inkább lötyögésnek mondanám. Elvétve, naaagyon-nagyoon elvétve van olyan, aki tényleg tud táncolni.:)
10/10 anonim válasza:
hát igen. valahogy így lötyögnek:D de én nem:D én megmutatom azt amit annyi éve tanulok...:) (hip-hop,jazz balett és még sorolhatnám....)
általában megbámulnak,hogy 1 normális táncot lehet látni...:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!