Normális, ha egy 15 éves lány fiújának az anyja el akarja vinni a lányt nőgyógyászhoz, hogy védekezzenek?
Azért az elég megalázó lehet a lány anyjának, hogy a fiú anyja viszi el.
Bár ezt nem értem hogy miért kell elvinni hogy védekezzenek?! Fogamzásgátlót iratni ? Vagy .. ?
Nekem is 15 éves a lányom és mindent megbeszélünk szóval nem volt kérdés hogy én viszem el nőgyógyászhoz vizsgálatra. 16 évesen fog kapni fogamzásgátlót is, ha addig együtt lesznek a barátjával , most pedig óvszert vettem nekik a múltkor. Biztosan jön a lepontozás, engem mindig lepontoznak , de inkább pontozzon le mint hogy terhes legyen a lányom ;-)
35.N
én most 30 vagyok, 2 gyerek anyukája. 16 éves koromtól szedtem fogamzásgátlót és ahogy szerettük volna rögtön teherbe is estem. A ciklusomat beállította és eddig nem látom kárát, h szedtem. Nagyon alacsony hormontartalmúak a gyógyszerek már, emiatt nem kell aggódni szerintem. Sokkal nagyobb az esélye a meddőségre, ha nem védekeznek megfelelően és 72 órás tablettákat kell bevennie vagy nemi fertőzéseket szed össze vagy abortuszra megy.
Szóval a kérdésedre a válaszom, hogy a fiús anyuka szerintem nagyon előrelátó. Valószínű, hogy igazi túlbuzgó anyósjelölt lesz :DDD De azért felelősségtudó is. Szerintem sem a kislányt kéne szekálnia a nődokival, inkább a kisfiának óvszert adni, esetleg a lány anyjával beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!