Fiatalok, Mi a kedvenc tantárgyatok?
Figyelt kérdés
Az enyém tesi *.* :)2012. febr. 6. 16:50
41/69 sokszorkérdező válasza:
egyértelműen kémia és nyelvtan :)
42/69 anonim válasza:
lyukasóra, osztályfőnöki :D Viccet félretéve a kémia és a matek. Szerettem még a fizikát(amíg volt) és az angolt(amíg nem csináltam előrehozott érettségit belőle). A törit is bírom, de csak a tanát miatt, aki jó fej.
43/69 anonim válasza:
detto lyukasóra és osztályfőnöki.:D
ének [ez az egyetlen dolog, amihez értek is, érdekel is, és még a tanár is jófej]
földrajz [nem minden része érdekel, sok tananyagrész száraz és unalmas, de van ami tök érdekes, és nagyon birom a tanárt :DD]
magyar [mert jó vagyok belőle :) attól függetlenül, hogy neten összevissza írkálok, mert így gyorsabb]
Amúgy szeretem nagyon az idegennyelveket is, és nagyon jól is mennek, viszont a tanárokat, akik tanítják nem igazán birom...
44/69 anonim válasza:
MI A FENÉÉRT PONTOZTATOK LE????attól hogy humán beállítottságú vagyok,nem kell lepontozni...istenem
45/69 anonim válasza:
Föci, Töri
Ja meg a lyukas óra :D
47/69 anonim válasza:
Néééémet*-*
Biosz, magyar, földrajz, töri. :)
De tulajdonképpen a matekon és a kémián kívül mindet szeretem. :D
Kémiából mondjuk csak a képletektől mászok falra -.-''''
48/69 anonim válasza:
Biosz, Angol, Tesi és Kémia :D
13/f
49/69 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz. ;)
2012. febr. 12. 13:37
50/69 Saviour válasza:
hűűű.. jó sok töris vann:D dejjó nektek h jófej a tanárotok....nekem eddig töriből egy négyesem sem volt csak ötösöm... most meg jött egy hü*ye tanár ,akinél küzdenem kell a négyesér... elég rossz.... :( nálam annyira nincs kedvenc mert mindegyik tanár unalmasan tanit.. viszont kivétel az angol,ezért az angolt szeretem *-*:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!