Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy általános iskolai tanár...

Egy általános iskolai tanár (igazgató) káromkodhat órán a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 16:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Annyit árulok el, hogy II. kerületi iskola
2012. febr. 14. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Na, azért akármilyen hülye egy gyerek még nem kéne "rossz példát" mutatni.

Ez attól is függ, hogy egy tanár mit vagy kit illet csúnya szavakkal. Kezdjük ott, hogy felettes, ő az utolsó ember, aki káromkodhatna a diákokkal. Aztán jön az, hogy a diákra nem használhat se csúnya, se sértő szavakat.

Nem értek ezzel egyet, hogy ha hülye a gyerek, akkor megérdemlik. Ugyan már! Ha hülye egy gyerek, akkor neveljék meg! Ne pedig könnyű és undorító módon intézzük el az egészet, hogy akkor most káromkodik egyet a tanár, mert ez a legegyszerűbb. Én ezek ellen vagyok. Szerintem undorító, ha egy felettes/igazgató, tanár csúnya szavakat használ egy diákkal szemben, tök mindegy, hogy milyen a gyerek, felőlem lehetne egy hippi is, akkor is undorítónak találnám.

Ellenem két tanárom használt anno sértő szavakat, meg is kapták... Tőlem. És igen, lehet lepontozni, de én sosem engedtem, hogy rám egy tanár vagy igazgató sértő szavakat mondjon vagy csúnyán beszéljem velem. Felőlem azt is mondhatta volna, hogy ő sz*rta a spanyol viaszt, akkor sem hagytam volna magam. :)

Ha a gyerekeimnek ilyen tanára lenne én magam mennék be és tenném a helyére azt az okos fejét.

A tanár és diák egyenlő, ha nem bírsz egy gyerekkel, akkor válassz másik szakmát.

Hiszen az iskola a diákokért van - nem pedig ellenük.

Lehet lepontozni, nem érdekel, nekem ez a véleményem. :)

2012. febr. 18. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
18.50-es Nem gondolod, hogy a tanár pont ezt akarja elérni? Azt, hogy az ilyen órazavaró delikvens diákok kimenjenek, és hagyják az embert nyugodtan dolgozni, átadni a tudást. Sok diák nem is hagyja tanárt érvényesülni, mindig kötekednek. a tanárban látják a fő ellenséget, pedig sokszor a szüleikben kellene keresni a nem éppen pozitív dolgokat...
2012. febr. 18. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Tilos káromkodni az általános iskolában mind gyereknek mind tanárnak.
2012. febr. 19. 16:04
 15/17 anonim válasza:
B+ azthiszem tudom melyik iskola ez. oda járok. A fickó közép korú, föcit tanít, szemüveges és pocakos, ugye?
2012. febr. 22. 20:17
 16/17 A kérdező kommentje:
lol
2012. febr. 23. 16:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Tényleg ő az. hanyadikos vagy?
2012. febr. 23. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!