Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nemtudom, ciki, hogy várom a...

Nemtudom, ciki, hogy várom a nagy "ő"-t?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok /lassan 17/,kinőttem már a mesékből, de mégmindig az igazit keresem,szűz vagyok,szerintem nem ciki...Elvileg "csinos " vagyok, de még mindig nem találtam meg az igazit, most mindenki-mindenkivel agyba-főbe kefél 12-16 éves korosztályba / Tisztelet a kivételnek!/,sokan cinkeltek már ezért engem, hogy semmi féle szexuális tapasztalatom nem volt. Nemtudom, hogy ez szégyen-e?

/ Nem vagyok kitűnő tanuló,havonta vagy 2 hetente bulizom, igen megiszunk pár pohár bort a haverokkal és anyu-apu is tudróla, de nem iszom le magam a sárga földig,van amikor nem értek egyet a szüleimmel,de tisztelem őket, tudok,főzni,mosni,takarítani,szeretek olvasni és rajzolni, nem vagyok "minta" gyerek, de a legrosszabb sem./

Ennyit rólam...

Légyszives kort/nemet is írjatok!

2012. febr. 6. 16:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

02-06 18:59

gratulálok neked.

aki a szőke herceget várja annak : nekem jó lenne egy fekete is bmxen ;D :D

azért örülök h nem csak én vagyok így :"D , köszönöm h válaszoltatok ^^ a fiúk válaszainak is örülök :Đ

2012. febr. 10. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
köszönöm:)
2012. febr. 10. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:

1. kommentelő a számból vetted ki a betűket XD

várd a nagy ő-t, de emiatt ne mondj le randikról :O mert ha elutasítod, honnan tudod, hogy nem a nagy őt utasítottad el?

jó példát fogsz mutatni a gyerekeidnek, tisztellek :) hidd el, a nagy ő olyan lesz majd (szerintem) mint a világvége: akkor jön, mikor a legkevésbé számítasz rá

13/L

2012. febr. 18. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem a nagy Ő-t nagyon sok lány várja (én is pedig csak 14 vagyok) szóval sztem nem ciki

am én is eléggé hasonlítok Rád!

(semmi kitűnő pedig néha olyan jó lenne ha az lennék leginkább akkor amikor megjelennek a nagyon okos emberek a suliba és egyszerűen annyira szégyellem magam, hogy én nem vagyok olyan jó sokszor meg nem is akarok szín5-s lenne)

14L

2012. márc. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!