Mit tegyek ha nem tudok az iskolatársaimmal közös témát találni?
Figyelt kérdés
Iskolában se tudok velük miről beszélgetni, meg facebookon mondjuk rájuk tudnék írni, csak nincs mit írnom nekik, ha meg téma nélkül ráírok valakire kb. hülyének nézhet.2012. febr. 4. 20:04
1/3 anonim válasza:
Ha egyszerűen nincs közös témátok, akkor mit tudsz csinálni?
semmit.
2/3 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok :// társaságba még csak-csak, de kettesben... nagyon rossz...tipikus kínos csend.
3/3 anonim válasza:
én ezt nem igazán értem. nincs miről beszélni? ha osztálytársad, akkor a tanárokról, a tantárgyról, a iskola diákjairól,am meg hobbiról. ebben van az olvasás, filmek, zene. és ezeket lehet taglalni:D am meg annyi érdekes dolog van ebben a világban, mindenről lehet beszélni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!