Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok nektek mi a kedvenc...

Kamaszok nektek mi a kedvenc mesétek? és miért?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Micimackó, régen a kedvencem volt. :)) Meg persze az összes Disney mesét imádom.
2012. febr. 5. 16:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Én a régebbi meséket szeretem inkább. Pom-Pom, Nagy ho-ho horgász, Kis vakond, Füles mackó :)

19f

2012. febr. 5. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteg van!

A Disney mesékért oda vagyok ilyen pl.:Pocahontas, Ariel a kis hableány,Szépség és a szörnyeteg, Oroszlánkirály, Mulán, Csipkerózsika, Susi és Tekergő, Dumbo - ezek a kedvencek(persze a többit is mind nagyon szeretem)!

Aztán Tom és Jerry, Micimackó, Csipetcsapat, Donald kacsa-gyermekkorom imádott meséi.De a magyar népmesékért is oda vagyok és a régebbieket is nagyon kedvelem. De még feltudnék sorolni :)

Ne haragudj tudom hogy csak egyet kérdeztél, de egyszerűen nem tudtam dönteni.

Miért?

Képesek megnevettetni és boldoggá tenni, a szürke hétköznapokból színeset varázsolni.Nem mellesleg én ezeken a rajzfilmeken nőttem fel, és abban biztos vagyok, hogy most nem lennék olyan ember mint amilyen most, ha ezek a műalkotások nem kaptak volna szerepet az életemben.

17/L

2012. febr. 5. 20:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Micimackó olyan aranyos^^

Szépség és a szörnyeteg

Shrek 1-2-3 mindegyik

Rudolf és még sok más ;))

2012. febr. 6. 16:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Garfield , Mézga család ( jó-jóó bocsánat, tudom nem valami új,de annyira jóó ^^) , Spongyabob , Oroszlánkirály, Szépség és a szörnyeteg
2012. febr. 6. 19:33
 16/21 anonim válasza:
Fosterék háza képzeletbeli barátoknak :DDD
2012. febr. 6. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Jajj:D ezek szerint csak én szeretem a Tarzant?:D:D

Az a legjobb c:

2012. febr. 8. 18:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Mulan, A kishableány, Aladdin, Pocachontas :))

14L

2012. febr. 8. 22:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Mézga-sorozat :D Blöki a kedvencem közülük

18/F

2012. febr. 16. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:
SpongyaBob:3
2013. júl. 23. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!