Kamaszok nektek mi a kedvenc mesétek? és miért?
Én a régebbi meséket szeretem inkább. Pom-Pom, Nagy ho-ho horgász, Kis vakond, Füles mackó :)
19f
Nekem rengeteg van!
A Disney mesékért oda vagyok ilyen pl.:Pocahontas, Ariel a kis hableány,Szépség és a szörnyeteg, Oroszlánkirály, Mulán, Csipkerózsika, Susi és Tekergő, Dumbo - ezek a kedvencek(persze a többit is mind nagyon szeretem)!
Aztán Tom és Jerry, Micimackó, Csipetcsapat, Donald kacsa-gyermekkorom imádott meséi.De a magyar népmesékért is oda vagyok és a régebbieket is nagyon kedvelem. De még feltudnék sorolni :)
Ne haragudj tudom hogy csak egyet kérdeztél, de egyszerűen nem tudtam dönteni.
Miért?
Képesek megnevettetni és boldoggá tenni, a szürke hétköznapokból színeset varázsolni.Nem mellesleg én ezeken a rajzfilmeken nőttem fel, és abban biztos vagyok, hogy most nem lennék olyan ember mint amilyen most, ha ezek a műalkotások nem kaptak volna szerepet az életemben.
17/L
Micimackó olyan aranyos^^
Szépség és a szörnyeteg
Shrek 1-2-3 mindegyik
Rudolf és még sok más ;))
Jajj:D ezek szerint csak én szeretem a Tarzant?:D:D
Az a legjobb c:
Mulan, A kishableány, Aladdin, Pocachontas :))
14L
Mézga-sorozat :D Blöki a kedvencem közülük
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!