Ha hószünetet rendelnek el akkor azt bemondják a hírekbe?
Figyelt kérdés
Mert nem tudom kell-e majd menni hétfőn vagy nem.2012. febr. 3. 14:21
1/5 anonim válasza:
Nem fog annyi hó esni....régebben sokkal nagyobb hó volt télen és nem csak 2 napig,mégis jártunk suliba.
2/5 anonim válasza:
Mi már tudjuk,hogy hétfő-kedd nem kell bemennünk. Nekünk az igazgató mondta be a bemondóba illetve az iskola honlapján tudunk még meg bővebb infókat ha mégis menni kell,de nálunk most fűtés nincs szóval biztos nem kell bemennünk.
Szerintem ha nektek is van iskolahonlapotok akkor ott nézd majd meg vasárnap.
A hírekbe valószínűleg befogják mondani,mert legalább 4 napja azt lehet hallani,hogy milyen hideg lesz meg stb.. de max azt mondják,hogy "néhány iskolába már hószünetet rendeltek el"
3/5 anonim válasza:
A déli hírekben a Hír TV-n már bemondták, hogy Csongrád megyében tanítási szünetet rendeltek el hétfő-keddre.
Engem már nem érint, meg már nem is ott lakok, de öcsémnek így nem kell majd suliba mennie.
Figyeld a híreket, az ilyesmit be szokták mondani.
4/5 anonim válasza:
Ja, és azért inkább a helyi híradásokat figyeld (rádió), ott biztosan bemondják a környéketeket érintő változásokat!
5/5 anonim válasza:
Mekkora mázlisták. :/ Nálunk egy miliméter hó se esett, csak rohadt hideg van. (Sopron)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!