Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 15 és fél éves lány minden hétköznap este 8-kor, fél 9-kor fekszik le aludni?

Figyelt kérdés
Nem sportol, a tanulnivalóival este 6-ra végez. Reggel 6-kor kel.
2012. jan. 31. 15:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ciki :) Nekem volt olyan, hogy amikor szakmai gyakorlatra kellett járnom, fél6kor keltem. Persze ahhoz vagyok hozzászokva, hogy éjfél előtt sosem fekszem le (bár elég sokszor "bealszom" délután..) és reggel 7-8-9 kor kelek, attól függően, hogy van órám. Visszatérve a szakmai gyakra, az első másfél hetem úgy telt el, hogy reggel kelés, utazás, meló, utazás haza, kaja, alvás, reggel kelés.... Bár picit nekem fura, hogy ilyen korán ,de hozzáteszem, én mindig bagoly típus voltam. Éjjel legény, aki nappal alszik :P
2012. márc. 25. 23:46
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok!

Eszembe jutott még egy. Kb. gimi utolsó és utolsó előtti évében voltak olyan időszakaim (értsd hónapok), amikor hajnali kettőig voltam fent MINDEN nap. Egyszerűen nem éreztem, hogy nekem le kell feküdnöm. Volt, hogy álmos voltam, de gépeztem az ágyamban, olvasgattam, tanultam. Mikor mit. Amikor kettőt ütött az óra, akkor így elfogott az érzés: "már megint két óra, le kéne feküdni."

Fogalmam sincs, hogy bírtam, nem voltam normális :D

2012. márc. 25. 23:49
 33/33 anonim válasza:
100%
Szerintem a 8 órát le kell aludni.Valószinű reggel sokkal korábban kell,miközben más késöbb vagy átalussza a napot.Végül is jobb korábban feküdni mint későn.A későn fekvéssel kikészited magad.
2012. ápr. 23. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!