Mi a véleményetek arról, hogy 15 és fél éves lány minden hétköznap este 8-kor, fél 9-kor fekszik le aludni?
Figyelt kérdés
Nem sportol, a tanulnivalóival este 6-ra végez. Reggel 6-kor kel.2012. jan. 31. 15:07
11/33 anonim válasza:
sportolhatnál valami,de semmi gond nincs azzal,ha ilyen korán lefekszel, ennyi idősen amúgy sem kell sehova menni este,főleg nem hétköznap
12/33 anonim válasza:
Nem ciki!Én is 9kor megyek aludni,és szerintem nem ciki!
13/33 anonim válasza:
Nem ciki, csak átalszod az életed
14/33 anonim válasza:
Jól kialussza magát. Igaza van!
15/33 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, bár én nem tudok ennyire korán elaludni. 10-fél 11 körül szoktam lefeküdni. (14L)
16/33 anonim válasza:
Én 14 vagyok és 11 körül fekszem le... Grat, hogy te letudsz feküdni előbb;) Ez jó, nem ciki:D
17/33 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, de valamit sportolhatnál. Én nagyon keveset alszok, van olyan nap, amikor nincs meg az 4-5 óra, de én mégis kipihent vagyok. Mindig úgy voltam vele, hogy az alvás elveszi az időmet, nekem az alvás egy szükséges rossz. De van olyan ember, aki ha nincs meg a 8-9 órája egész nap kómás. Ők jól teszik, hogy korán lefekszenek.
19/L
18/33 anonim válasza:
Le lettem pontozva, mert azt mondtam, hogy felesleges lefeküdnie olyan korán, mert átalussza az életét? Inkább mindenkinek el kellene gondolkodnia, hogy majd később mire emlékszik, hogy este 6-ig tanult, aztán tévézett 1 órát, lefeküdt aludni, és ez mind. Tényleg, baromira mozgalmas életmód.
18/f
19/33 anonim válasza:
Utolsó: mégis mit kellene csinálnia 15 és fél évesen hétköznap este, amire 20 év múlva emlékezni fog?
20/33 anonim válasza:
na ja nem 15 évesen kell bulizni és egyebek,arra ott a főiskola,meg az érettség utáni nyár,13-16 évese,sőt 17-18 évesen sem másról szól a hétköznap,mint suli,sport,különóra,alvás,nem tudom mégis miről beszélsz nagy okosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!