Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SZERINTETEK mit csináljak?

SZERINTETEK mit csináljak?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó!Mindent megtudunk beszélni egymással meg minden.De mostanában nagyon "hülye"!!Mikor elkezdek neki mesélni valamit Pasi ügyeimről,ki tetszik stb...nem hallgat meg hirtelen más témát vált!!De bezzeg mikor ő áradozott az újdonsült barátjáról nekem végig kellet hallgatnom!!!Akármi titkomat elmondok neki mondja tovább egy másik csajnak akivel reggel együtt jönnek suliba!!!Én meg ő tőle hallom vissza!!!

Ti mit csinálnátok a helyemben????14/L

2012. jan. 30. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elküldeném a p.icsába.;) amúgy szerintem beszéljétek meg a dolgot,hogyha legjobb barátnők vagytok akkor ő viselkedjen úgy..
2012. jan. 30. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Mással barátkoznék...

Amúgy nem bántotad meg valamivel?

Vagy nem zavarja valami?

2012. jan. 30. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem bántottam meg semmivel....ő alapba ilyen!!!
2012. jan. 30. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tom mi ez a kattanás nála de én elgondolkodnék hogy tényleg a bnöm e.... mert ha a titkodat elmondja az nem barátnö. keress normálisabb barátokat.én ezek után nem biznék meg benne...
2012. jan. 30. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg féltékeny ,hogy nem csak neki lehet barátja hanem neked is tetszik valaki,sok ilyen természetű emberke van a világon,mint a barátnőd. De ő nem legjobb barátnő.

Barátkozz másokkal is,nem kell összeveszni a csajszival,de barátkozatsz másokkal is:)

2012. jan. 30. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó:Köszönöm a válaszod!! :)
2012. jan. 31. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!