Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? 14L

Mit csináljak? 14L

Figyelt kérdés

Mostanában olyan életkedvtelen vagyok, szürke és unalmas, pedig eddig egész életemben olyan voltam, amilyen vagyok: életvidám, optimista, aktív, lelkes, magabiztos.

Én nem utálom az osztályomat ha rájuk gondolok mégis azt érzem semleges vagyok. Mindenki hihetetlneül aktív, vidám, mosolygós, vicces, "jelenségnek" tart, mégsem jönnek oda hozzám soha... Pedig én jóba vagyok velük, ha hívom őket moziba, jönnek, boldogok de nem hívnak el sehová, semmilyen közös "muriba" nem hívnak meg. Ha adott egy hely ahova mennek szóba se jövök náluk. Lehet hogy azért mert eddig annyira magabiztos voltam hogy valahogy tudatalatt azt gondolják hogy én egyedül is annyira megállom a helyem, stb? Igazából nem vágyom az Ő társaságukra de társaságra igen és mivel mindennapjaimat az osztályban töltöm ezért szükségem van "rájuk". Mindig én megyek oda hozzájuk akkor elbeszélgetünk, elhülyülünk de ők b*sznak odajönni hozzám..

A sulit utálom, 5-ös vagyok mindenből nem tanulok semmit, nincs színvonal, vontatott sz*r az egész, napközben mikor aktív lennék szétunom az agyam semmit sem csinálunk, és annyira lefárasztanak a sok hülyeséggel hogy mire hazaérek már csak aludni meg enni van időm. pedig engem minden érdekel de a suliban nem tudom, semmihez sem képesek meghozni a kedvem annyira szürkék az órák és a tanárok.

Eddig minden oké volt velem, szépnek tartottam magam most meg minden bajom van az alakommal, hajammal, bőrömmel, ruháimmal.

Az egyetlen örömömet az írás jelentené és csinálnám is itthon de ahhoz hogy elkezdjem sok egyedüllét kell, és ha hazaérek eszek, tanulok egy fél órát (vagy nem), olvasok, és hihetetlenül álmos leszek, nincs erőm, ráadásul nemsokára hazaér anyukám aki cask feszélyez, nem lehet tőle semmit csinálni...

2012. jan. 29. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszodsz, kislány!

Kezdj valami sportot, vagy úszni.

Járj kézművesfoglalkozásokra, ismerkedj!

2012. jan. 29. 19:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Fogok járni úszni, de csak úgy magamtól heti 1x, színjátszókörbe (már jelentkeztem), és járok énektanárhoz is, meg fogok tanítani nálam fiatalabbakat..

Igne tudom hogy kamaszodok.. csak én ugye tavaly meg tavalyelőtt is azt hittem hogy kamaszodok, voltak hasonló problémáim, de összességében azt hittem hogy nincsenek nagoyn..vagy még csak "most kezdődik a java?"....

2012. jan. 29. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is sokszor érzem, hogy nem bírom a sulit! Nyugi, majd elmúlik idővel! :)

A suliban azokkal meg ne foglalkozz, akik semmibe vesznek. Hülyülj el velük bent és keress igazi barátokat, akik érdeklődnek irántad! 13/l

2012. jan. 29. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:

Van egy igaz barátnőm de vele nem találkozok minden héten.. d eneki én vagyok a legjobb szintén..

csak ez állandóan feszélyez hogy én szeretem őket (de nem élek halok értük sőt néha rossz véleménnyel vagyok a lányokról mégis bánt ha nem akarnak velem lenni) és odamegyek hozzájuk.. tehát van egy nap hogy aktív vagyok, odamegyek mindenkihez, dumálok akkor jaj én milyen jófej és vicces vagyok hahahah hehehhe ha meg sz*r napom van és nem szólok senkihez akkor mintha nem is lennék nincs olyan hogy "Mi a baj, miért vagy ilyen" stb...-.-

már várom az új osztályomat..

2012. jan. 29. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, ha hívtam a haverokat a kocsmába, hogy lemenjünk akkor mentünk, de ők soha nem szervezték meg a kocsmatúrát. Sok szenvedés után túltettem magam a dolgom. Elárulom hogyan: berúgok itthon egyedül a pincében. Ismét visszajött az életkedvem :)
2012. jan. 29. 19:29
 6/12 A kérdező kommentje:
meg a másik hogy eddig szerettem magamat úgy ahogy vagyok most meg 1. a külsőmmel is állandóan bajom van de a legfőbb hogy olyan önteltnek és beképzeltnek tartom magamat.. pedig eddig magabiztos voltam..:(((
2012. jan. 29. 19:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez majd változik. Amúgy nekem is elmentek az igazi barátaim a suliból és az osztályban csak "barátaim" vannak. De néha nekem se jó. Sok sikert kívánok a kövi osztályodhoz!
2012. jan. 29. 19:41
 8/12 A kérdező kommentje:
nagyon remélem hogy jó lesz.. a suliválasztáson is annyit töprengtem persze azon gondolkoztam hova milyen emberek járnak..
2012. jan. 29. 19:42
 9/12 A kérdező kommentje:
vagyis nem önteltnek látom magam, hanem az eddigi viselkedésemet.. most pont hogy nincs önbizalmam.
2012. jan. 29. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Biztos a hormonok szórakoznak veled. Meg egy kis téli depresszio. Van valsmi hobbid? Az iráson kivul? És mikor mész uszni? Valami sport tuti jót tenne.
2012. jan. 29. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!