Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez nagyon gáz?

Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú a suliban ő 9.-es én 8.-os vagyok..

Tetszik nekem, de ő ezt persze nem tudja..Néha rám szokott nézni és mosolyog meg ilyesmik.

Viszont pár nappal ezelőtt mentünk ki az aulába osztály társamékkal és az egyik lány lemaradt..Azt hittem senki nincs mögöttem így megfordultam és már mondtam hogy: xy jössz?

Erre ott volt mögöttem az a fiú kb. 10 cm-re.Én meg csak néztem a szemeibe és nem tudtam megmozdulni.De kb. abban a pár másodpercben minden kiesett..Ő is a szemembe nézet..:)) Barátnőm meg elkezdett húzni hogy menjek már... Utána meg nagy hangosan elkezd röhögni hogy én hogy lehetek ekkora szerencsétlen..Én meg ott hagytam..inkább mint hogy a fiú hülyének nézzen...

Szerintetek ez nagyon gáz volt?

2012. jan. 28. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt gáz. Velem is volt már ilyen. Nyugi. :)
2012. jan. 28. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem az..:)
2012. jan. 28. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
ez aranyos
2012. jan. 28. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz ebben mi a gáz ? Belezúgtál ennyi !
2012. jan. 28. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyen a szerelem :) !
2012. jan. 28. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen minden lánnyal történik, velem is volt ilyesmi. :))
2012. jan. 28. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
nem gáz,tök aranyos ;)
2012. jan. 28. 17:00
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:! :) hogy jelezzem felé hogy tetszik nekem..persze nem arra gondoltam hogy elkezdek vele beszélgetni csak úgy a semmiről..ötlet?
2012. jan. 29. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem az lenne a legegyszerűbb ha elmondanád neki??? Én tegnap mondtam el egy srácnak. Hajrá. :)
2012. jan. 29. 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!