Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Anyukám néha minden ok nélkül megváltozik.Már régen kezdődött mikor apukám elment.Néha csak úgy mérges lett rám vagy nem szólt hozzám.Egy ideig ez abba maradt.De most megint el kezdődött.Tegnap hazajövök az iskolából és nem szól hozzám levegőnek néz.Mikor másnap hazajöttem az iskolából és ő a konyhába volt csak úgy elmentem a boltba és nem szóltam neki de csak azért mert tudtam,hogy nem szólna vissza.Mire visszaértem már be volt zárva az ajtó és mikor kopogtam az kérdezte,hogy:Mivan azt hittem elmentél.Én nem értem miért csinálja ezt.Olyan rossz,hogy nem tudom mikor legközelebb hazajövök akkor milyen lesz. Mit csináljak vele?
2012. jan. 24. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáljál meg beszélni vele hogy miért ilyen...

Esetleg nem csináltál valamit? Csak épp nem tünik föl már...

Ha nem megy nem lenne megoldható hogy apudnál lakj...

2012. jan. 24. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nem lehet vele beszélni mert hiába szólok hozzá ő nem szól vissza.Nem hiszem,hogy csinálnák valamit.Apukámmal pedig nem olyan a kapcsolatom,hogy oda tudjak költözni.
2012. jan. 24. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj neki egy levelet és add oda neki,mikor nem tudtok beszélni,úgyis elfogja olvasni.
2012. jan. 24. 16:11
 4/4 anonim válasza:
mondd meg neki hogy GOLLAM csak a gyűrű kúrában elérhető, és hogy végül nem őt választották a szerepbe...
2012. jan. 25. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!