Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy apa fia verekedésből mi...

Egy apa fia verekedésből mi lehet?

Figyelt kérdés
Röviden a következőről van szó. Az apa hétvégén elvitte magához láthatásra a 10-éves fiát. Majd a láthatás során játékból elkezdtek birkózni... Természetesen mindkennen játéknak fogták föl. Amikor a gyereket az anyjához visszavitte, anya észrevette hogy a gyereken szórítás nyomai voltak láthatóak. Azt követőn az anya látleletet vetetett a gyerekről, és a gyerekkel eggyütt a családsegítő intézetbe ment az esetet bejelenteni. Az apa azóta naponta hívja a gyereket telefonon, aki nem is említette neki ezeket a dolgokat. Az anya szintén nem említette, mert nem beszél a gyereke apjával. A gyerek természetesen készül az apjához a következő láthatásra, ami majd esedékes lesz. Véleményetek szeint ilyenkor milyen következményei lehetnek ennek az esetnek??
2012. jan. 22. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

amit te leírtál az nem egy apa és fia verekedéséről szól,

" Egy apa fia verekedésből mi lehet?",

2012. jan. 22. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha az anya egy szemét, utolsó...., akkor tényleg megtesz ilyet. De az eljárás alatt úgyis bebizonyosodik, hogy kinek van igaza. (gyerek szava főleg döntő)

Kiddel történt?

Egyébként ez nem verekedés volt, max. birkózás.

2012. jan. 22. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem az ilyen anyákat.....

Valóban meg fogják kérdezni a gyereket, nem hiszem, hogy csak mert az anya azt mondja, megszüntetik a láthatást. De az apuka nagyon aggódik, beszéljen egy ügyvéddel.

2012. jan. 22. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

sajnos én is fogtam már meg úgy a fiam, hogy folt lett, de esküszöm, nem jelezte akkor, hogy fájna, nem okoznék sosem fájdalmat neki szándékosan.

Sajnálom ezt az apukát, meghurcolás, meghallgatás, a kisgyereket is kikérdezik majd gondolom. Ha anyuka gondolja is, hogy nem szándékos volt, gondolom, a nem felhőtlen viszonyuk miatt ez is egy jó ürügy, hogy beleköthessen.

2012. jan. 22. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyilván lesz egy kihallgatás, ha az anya feljelentést tesz, aztán a gyermeket valószínűleg pszichológus fogja vizsgálni és kérdezni. Utána a szakvélemények alapján indul majd eljárás (vagy nem).

Nem értem az ilyen anyukákat. :(((

2012. jan. 22. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly?

Én lány vagyok 15 ,de a mai napig verekedek apámmal(egyke vagyok) És van ,hogy foltos lesz a lábam,volt,hogy az asztal szélébe belevertem a szemem(véletlen,mert én barom rossz felé fordultam) és bedagadt a szemem meg lett egy zöld-lila folt,persze anya kiakadt,dehát istenem,mert apám püfölte bele a fejemet az asztal sarkába.

Szerencsétlen gyerek,nemhogy örülne az anya,hogy legalább van egy apja a gyereknek akivel tud egy apa-fia kapcsolatot ápolni.

2012. jan. 22. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nevetséges.

Nekem pl. még annyitól is belilul a kezem ha valaki egy nagyon picikét erősebben megfogja....

2012. jan. 22. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tipikus, begyepesedett, "ártsunk a másiknak mert az milyen jó" anyuka. Eljárás fog indulni az apuka ellen, kérnek majd orvosi véleményt, gyerek-apuka-anyuka beszámolóját. Sikeresen hülyének nézeti magát egy anyuka. Valószínűleg neki nem volt gyerekszobája. Sajnálom az ilyet.
2012. febr. 1. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
a f4szomért bsztál át engem, már azt hittem egy jó kis verekedésről van szó.
2012. febr. 3. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!