Egy apa fia verekedésből mi lehet?

amit te leírtál az nem egy apa és fia verekedéséről szól,
" Egy apa fia verekedésből mi lehet?",

Ha az anya egy szemét, utolsó...., akkor tényleg megtesz ilyet. De az eljárás alatt úgyis bebizonyosodik, hogy kinek van igaza. (gyerek szava főleg döntő)
Kiddel történt?
Egyébként ez nem verekedés volt, max. birkózás.

Komolyan nem értem az ilyen anyákat.....
Valóban meg fogják kérdezni a gyereket, nem hiszem, hogy csak mert az anya azt mondja, megszüntetik a láthatást. De az apuka nagyon aggódik, beszéljen egy ügyvéddel.

sajnos én is fogtam már meg úgy a fiam, hogy folt lett, de esküszöm, nem jelezte akkor, hogy fájna, nem okoznék sosem fájdalmat neki szándékosan.
Sajnálom ezt az apukát, meghurcolás, meghallgatás, a kisgyereket is kikérdezik majd gondolom. Ha anyuka gondolja is, hogy nem szándékos volt, gondolom, a nem felhőtlen viszonyuk miatt ez is egy jó ürügy, hogy beleköthessen.

Hát nyilván lesz egy kihallgatás, ha az anya feljelentést tesz, aztán a gyermeket valószínűleg pszichológus fogja vizsgálni és kérdezni. Utána a szakvélemények alapján indul majd eljárás (vagy nem).
Nem értem az ilyen anyukákat. :(((

Most ez komoly?
Én lány vagyok 15 ,de a mai napig verekedek apámmal(egyke vagyok) És van ,hogy foltos lesz a lábam,volt,hogy az asztal szélébe belevertem a szemem(véletlen,mert én barom rossz felé fordultam) és bedagadt a szemem meg lett egy zöld-lila folt,persze anya kiakadt,dehát istenem,mert apám püfölte bele a fejemet az asztal sarkába.
Szerencsétlen gyerek,nemhogy örülne az anya,hogy legalább van egy apja a gyereknek akivel tud egy apa-fia kapcsolatot ápolni.

Ez már nevetséges.
Nekem pl. még annyitól is belilul a kezem ha valaki egy nagyon picikét erősebben megfogja....

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!