Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kedves szűlők, a segítségeteket kérném.12 éves lányom a fejébe vette,hogy modellkedni szeretne.Persze minden anyuka azt mondja,hogy az ő gyermeke a legszebb,ez nálam is így van.Sokan megjegyezték már, hogy nagyon szép lány,magas,szép szem,száj haj,és hogy az arca nagyon érdekes,olyan déli.Csak egy bibi van.A súja.Nem azt mondom,hogy nagyon kövér,hanem inkább erős test alkatú.9éve sportól,kosarazik,focizni is szokott,és 5 éve karatézni is já1.NEm tudom miért,talán ez...genetika vagy ilyesmi,de nem megy le neki..Mit tegyke?segitsetek
2012. jan. 21. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem te vagy az aki modellkedni szeretne, és nem anyuka irt itt nekünk. Egy felnőtthöz képest rengeteg a helyesírási hibád, 12 éves lány, tehát 3 éves kora óta sportol?! Érdekes.
2012. jan. 21. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem mindig is tetszett a modellkedés de nem vagyok olyan magas meg olyan sovány se.De ha magas a lány akkor diétázzon és annyi.Áldozatot kell hozni.Amúgy meg lehet lepontozni,de a diéta nem feltétlen a koplalás,hanem kalóriaszámlálás,és sovány kaják evése.

na pás

2012. jan. 21. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
A helyedben nem engedném azért, mert a modellvilágban megkövetelik a lányoktól a túlzott soványságot, amiből könnyen lehet anorexia.
2012. jan. 21. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Súja=Súlya

Sportól=Sportol

já1=jár

vessző hibákat nem írom le.

2012. jan. 21. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
elég csíra vagy ha az anyukád nevében írsz..xddddddddd
2012. jan. 21. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
És még szűlők-szülők
2012. jan. 23. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:

akkor én adok egy ötletet:

modellek nem csak a magas vékony nők lehetnek mostmár....

vannak plus size modellek - én azt mondanám hogy ez az egészséges nő kategória.

2012. febr. 4. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!