Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tudnátok segíteni? (bőven lent)

Tudnátok segíteni? (bőven lent)

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kapcsolatom,ami még nemrég teljesen jó volt,minden jól ment,boldog voltam a barátommal.Nemrég viszont elkezdtem beszélni a neten egy fiúval,akit kb 3 évvel ezelőtt ismertem meg(szintén csak neten),de megszakadt köztünk a kapcsolat,viszont most újra beszélünk.Azóta mindig várom,hogy fent legyen,nagyon kötődök már hozzá,ahogy régen is...A kötődés nem is lenne olyan nagy baj,de már valahogy nem tudom,hogy mit érzek iránta.Tudom,a barátom mellett ezt nem tehetem meg,nem szerethetem kettőjüket egyszerre,de ezt már nagyon sokszor eljátszottam..eddig mindig a barátomat választottam,megígértem,hogy megpróbálok változtatni,egyszer szakítottunk is(nem emiatt),de aztán nem bírtuk és újra összejöttünk.A srácnak is megmondtam,hogy jobb lenne nem beszélni,de én nem bírtam ki és ráírtam...most csak a legjobb barátomnak tekintem,de mégis minden nap várom,hogy fent legyen és hiányzik,ha napokon keresztül nem beszélünk.A barátomat szeretem,bár az a nagy szerelem és fellángolás a részemről már elmúlt.Sokszor úgy érzem,már csak szenvedés,mert újra és újra csalódik bennem,de nem tudnám őt ennyi idő után elengedni:(.A másik sráccal meg a távolság is gond lenne(igaz,annyira messze nincs),meg hát még nem is láttuk egymást..tudom,hülyeség is így szeretni valakit,de valamiért nagyon nagy hatással van rám.Szóval barátnőnek pocsék vagyok,de úgy érzem,minden másra is teljesen hasznavehetetlen vagyok.Nincs olyan,amiben tényleg tehetséges vagyok.Célom van,de félek,hogy nem fogom tudni megvalósítani,pedig bízok magamban és nagyon igyekszem.Nincsenek igazi barátaim se,a legjobb barátnőm talán már nem is a legjobb,mellette pedig nincsenek is igazán jó barátnőim,sokszor egyedül érzem magam.Nincs elég önbizalmam,ha kudarc ér,már egyből kiborulok.Sokszor próbáltam már változni,de hosszú távon soha nem sikerült.Hogy szedhetném magam össze?

17/L

2012. jan. 19. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Hozz egy felnott dontest. Nehez az elvalas, de kar fenttartani egy olyan kapcsolatot, ahol akar csak az egyik fel is szenved. Itt valoszinuleg mindketten szenvedtek. Ezutan talalkozz szemelyesen a netes baratoddal, mert bizony sok-sok mindent kepzelhetsz bele igy, latatlanban, ami nincs is benne. Ha majd parszor talalkoztatok, meglatod mi a szitu.

Minden kamasz fel attol, hogy nem eri el celjat. Sot a felnottek is :-) Ez tok normalis. Mindig csak a kovetkezo lepesre koncentralj, es azt erd el, igy eszre sem veszed es mar a celodnal vagy. Ismerosoket szerezni viszonylag konnyu, de baratokat nagyon nehez, ha mar egy is van, boldog lehetsz.

Hat roviden ennyi bolcsesseget osztanek meg veled hatalmas elettapasztalatombol. Sok szerencset!

36/L

2012. jan. 19. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
húh! mintha csak én írtam volna...nagyon sok dologban egyezünk, főleg a párkapcsolati témában... írok egy privát üzenetet (: 18/L
2012. jan. 19. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek :)

Válaszoltam.

2012. jan. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!