Hányas cipőt vegyek neki? Ősszel kezdte el hordani a 24 et, még jó rá bőven, tavasziból 25 öt vagy 24 et vegyek?
Ez nehéz kérdést.
Én pórul jártam ezzel, mert tavaly nyáron olyan tempóban nőtt a kislányom lába, hogy a téli bakancsokból mind nagyobbat vettem neki, mint az akkori mérete. Kiszámoltam előre, hogy kb. 3 havonta nőtt 1 méretet és azt mondták, hogy még egy darabig gyorsan fog nőni.
Tavaly márciusban 20-as volt a lába, akkor kezdett stabilan járni, nyár végére 22-es volt. Emiatt vettem neki 23-as és 24-es téli bakancsokat, de a biztonság kedvéért egy 22-es játszósat is.
Most ott tartunk, hogy még mindig azt az 1 22-es játszósat hordja, a nagyobbak még lötyögnek.
Attól félek, hogy bele sem fog nőni egyikbe sem, jövőre pedig már kinövi őket.
Nagyon elkapkodtam a vásárlást, de ebből tanultam, csak akkor veszek neki legközelebb amikor aktuális.
Most van akció vagy használtan vennéd a neten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!