Ezért lennék fiús? 13/l
Figyelt kérdés
Szoktunk az osztályban csinálni névtelen kérdéseket..szólt hozzám egy kérdés amiben ez állt: "K...(nevem): Miért vagy ilyen fiús? utána a magyarázat: nem sminkelsz meg ilyenek.."
Én akkor megmondtam hogy nem tudom, de ha ezért fiús vagyok hát legyek..nem teszem tönkre a bőröm.
Amúgy meg mindig használok parfümöt stb.
Minden nap másik ruhában megyek suliba.. (a legtöbb ruhám követi a divatot) szóval nem is értem.. :S
Az egyetlen ami fiús lehet bennem hogy imádom a sportokat és van pár DC cuccom.. de az meg..
2012. jan. 17. 17:40
11/17 anonim válasza:
nem vagy az
ilyen idősen ez ok.
akkor mondanám hogy fiús vagy ha úgy öltözködnél füzeteid olyanok lennének ..
12/17 darkgirlrosetta válasza:
Hmmm... Használsz parfümöt,a magad módján követed a divatot,sportolsz...olyan vagy,amilyennek a korodbeli lányoknak lennie kéne. Az,hogy fiús vagy,mert nem sminkelsz,baromság baromság hátán. Ennyi idősen még senkinek nem lenne szabad sminkelnie,mert nagyon káros az arcbőrre. Jó,hogy te ezt már felismerted. Jó,az oké,hogy különleges alkalmakra felteszel egy kis szájfényt,kihúzod a szemed meg ilyenek,ezt én is szoktam csinálni,pedig amúgy a leghatározottabban sminkellenes vagyok. De az,hogy még suliba is téglafal vastagságú sminkkel jönnek,aztán meg téged fiúsnak neveznek,mert nem teszed ugyanezt,csak az osztálytársnőid értelmi szintjét mutatja. Te ne sértődj meg rajta,csak légy önmagad(tudom,ez kissé közhelyes volt,de szerintem van benne valami). És amikor 25 évesen te még mindig szép és fiatal leszel,nekik meg már csak az öregek otthonában bókolnak,nyugodtan nevess a képükbe! ;)
13/17 anonim válasza:
Nem vagy fiús.Az jó ha nem akarod tönkretenni a bőröd :) Én viszont fiús vagyok 16 éves lány létemre imádom a küzdősportokat (űzök 2-őt is boksz judo) Imádok forma1et nézni meg autót szerelni. Kicsit fiúsan öltözködök és sokat cikiznek emiatt.
14/17 anonim válasza:
Ha érdekel én csak 20 éves korom körül kezdtem el sminkelni, pont azért, mert nem akartam tönkretenni a bőröm... most vagyok 24. Szóval nyugi, nem vagy fiús. :)
15/17 Karina0 válasza:
Egyáltalán nem vagy fiús!Én is ilyen vagyok...és 14 leszek! Ilyenekkel nem kell foglalkoznod.nekem is van olyan osztálytársam aki már most a szemöldökét festeti(7.-es vagyok)szánalmas az egész csak...legyél természetes:)
17/17 anonim válasza:
Én sem sminkelem magam, de rám nem lehetne mondani hogy fiús vagyok, bár már egy csaj megemlítette hogy miért nem sminkelek mert úgy jobban néznék ki, de én így jobbban érzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!