Ezért most szemét lennék?
Van egy ismerősöm parellizik.. Nekem ez a "stílus" nagyon nem bejövős (amúgy csikóskodok). Múltkor mikor fektettem a lovat (mindenféle jutalomfalat meg izé nélkül a hátáról) akkor megkaptam hogy milyen roh*dék köcs** állatkínzó vagyok(azt hogy miért az egy jó kérdés) mert milyen rossz szegény lónak. (kicsit néztem) Meg mikor ostorozok a hátán akkor is milyen szemét vagyok a lóval mert szegényke.. Meg azért is egy gy**ér állatkínzó vagyok mert pelhammal lovaglom a lovam.Meg azért is mert járok versenyre vele. És még sorolhatnám..
Na most nem nagyon érdekel, de azért kíváncsi lennék hogy ez csak velem van? o.O
/Nem kérem hogy oltsatok, nem rángatom a ló száját.. stb./
ha a lovat nem zavarja és nem rángatod a száját,finom kézzel bánsz vele, szerintem gond nincs vele.Ez nem szemétség.
Fiú vagy lány vagy?
Unom már hogy vannak a Parellisek, akik túl esnek a ló tulsó oldalára, szegény ló, istenem ugyan mi történik ha tanítod fektetni?:S Ha korrekten tanítod, nem bántod, erőszakolod (amit feltételezek hogy nem) akkor semmi gond nincs vele. Megjegyzem hogy nekem egy kicsit bejövős ez a parelli dolog deh nem így.
Am meg semmi köze hozzá hogy mit csinálsz addig amíg az nem megy a lovad egészsége vagy lelki állapota rovására...
Ez a túllihegett parellizés nekem is a halálom. Nagyon szeretem a lovakat, jól bánok velük és én is versenyzem. Angol stílusban lovagolok, nem tépkedem a szájukat, bár használok zablát, szerintem simán meg tudom számolni, hogy 25 évnyi lovazás alatt hányszor csaptam rá egyet-egyet a ló farára valamiért.... De a parelli-hívők egy része habzó szájjal állítja, hogy már csak azért is lókínzó lehetek, mert ugrok, sőt, militaryzok velük... No comment.
Szerintem ne törődj az ilyenekkel, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!