Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nagyon gáz a...

Szerintetek nagyon gáz a rajongás?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon nagy rajongója vagyok egy zenekarnak, tehát pár éve volt itt koncertjük és mikor megláttam őket, meghallottam őket és nem lehettem ott elsírtam magamat...Ha nézek egy koncertvideót ahol a rajongókat felhívják, ölelgetik, sikítani lenne kedvem:D Ez normális 14 éves fejjel?

2012. jan. 14. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Normális. :D Nyugi, majd elmúlik. :) Én régebben voltam ilyen (12-13 évesen). Mostanra elmúlt. :)

15/L

2012. jan. 14. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon sok kamasz rajong emberek utána. Valahogy ez nálam kimaradt,remélem mostmár nem is lesz ilyenem..de nem hiszem,hogy rossz dolog lenne,addig amíg valaki nem viszi túlzásba a rajongást. Remélem érthető mire gondolok.

Van itt egy csaj nagy rajongója egy bizonyos embernek és képes bárkivel összeveszni miatta,pedig nem is ismeri őt valószínűleg nem is fogja.

15l

2012. jan. 14. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Melyik zenekar ? :D

Amúgy normalis

2012. jan. 14. 15:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Green Day:)
2012. jan. 14. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Normális :D kifogod nőni . Áhhh én anno a buffyért (sorozat) voltam oda éjjel nappal azt néztem . De már tökre elmúlt .
2012. jan. 14. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
ohh...énis odavagyok bandákért/bandatagokért. ez nagyrészt azért van, mert a zenéjük nagyon sok mindenen átsegített, mikor nem volt senki, aki segítsen, akkor mindig megnyugtatott a zenéjük, hogy valai "megért", és hogy nem vagyok egyedül.
2012. jan. 14. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:

14 évesen bőven belefér. :)

Én 20 évesen is ilyen vagyok (mondjuk sírni max örömömben szoktam :D), és sem engem nem zavar, se a környezetemet, nagyon sok ilyen embert ismerek még. Ha valaki szerint gáz, le kell szarni, amiért rajongok, az általában boldoggá tesz, akkor meg hol a probléma? :D

2012. jan. 15. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velemis;)

olyanszinten imádom,(Eric Saade) hogy amikor kiderült h szakítottak a barátnőjével elkezdtem bőgni.tudom h gáz,de ha Ő szomorú,akkor én is:$$

2012. jan. 15. 15:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Na, én nem ilyen durva szinten, mint te Eric Saade-el, inkább valahogy hihetetlenül tisztelem őket, példaképek:)
2012. jan. 15. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Pl látok rajtuk olyan cuccokat, amiket lányosítani lehet, akkor azokat megvarrom, elkészítem, összekombinálom...
2012. jan. 15. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!