Szerintetek nagyon gáz a rajongás?
Normális. :D Nyugi, majd elmúlik. :) Én régebben voltam ilyen (12-13 évesen). Mostanra elmúlt. :)
15/L
Szerintem nagyon sok kamasz rajong emberek utána. Valahogy ez nálam kimaradt,remélem mostmár nem is lesz ilyenem..de nem hiszem,hogy rossz dolog lenne,addig amíg valaki nem viszi túlzásba a rajongást. Remélem érthető mire gondolok.
Van itt egy csaj nagy rajongója egy bizonyos embernek és képes bárkivel összeveszni miatta,pedig nem is ismeri őt valószínűleg nem is fogja.
15l
Melyik zenekar ? :D
Amúgy normalis
14 évesen bőven belefér. :)
Én 20 évesen is ilyen vagyok (mondjuk sírni max örömömben szoktam :D), és sem engem nem zavar, se a környezetemet, nagyon sok ilyen embert ismerek még. Ha valaki szerint gáz, le kell szarni, amiért rajongok, az általában boldoggá tesz, akkor meg hol a probléma? :D
Ugyanez van velemis;)
olyanszinten imádom,(Eric Saade) hogy amikor kiderült h szakítottak a barátnőjével elkezdtem bőgni.tudom h gáz,de ha Ő szomorú,akkor én is:$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!