Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek milyen emlékeitek...

Nektek milyen emlékeitek vannak az első szerelmekről? Mikor volt, meddig jutottatok el, mikor lett vége?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 19:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jézusom o.O 19? :O
2012. jan. 6. 12:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves 3dik valaszolo:

Nagyon szep volt amit irtal, de boldog hazassagod ellenere ugy veszem eszre nagyon de nagyon vagysz a regi szerelmedre. Ha talalkoznal vele szerintem orulten kivannak hogy legalabb smaroljatok egy szenvedelyeset. Nagyon sovarogsz a regi szerelem utan, hiaba mondod hogy a ferjed nem hagynad el erte. De vajon...?

26L

2012. jan. 8. 10:24
 13/19 anonim ***** válasza:
*nagyon kivannad
2012. jan. 8. 10:47
 14/19 anonim válasza:

17 évesek voltunk. Jól indult, de idővel egyre rosszabb lett. Neki is az volt az első értelmes kapcsolata, és nem nagyon ment nekünk. (inkább neki.) A probléma az volt, hogy túl rendes voltam vele. Egy idő után visszaélt ezzel, és arra hivatkozott hogy túl "unalmas" az, hogy nem csinálok semmi rosszat.

true story

21F.

2012. jan. 8. 11:06
 15/19 darkgirlrosetta ***** válasza:
Nekem az első szerelem elég érdekes módon zajlott le. Beiratkoztam egy sportklubba,ahol megismertem egy srácot. Igazából eleinte csak szimpátia volt,de aztán rájöttem,hogy már nem csak kedvelem,hanem alighanem beleestem. Sajnos viszont félénk vagyok és eléggé rossz színésznő,így egy idő után az lett a legfőbb gondom,hogy elkerüljem ezt a srácot,nehogy elszóljam magam előtte. Kb. két hónapig tartott a rózsaszín ködfelhő,de az egyik csapattársam,akinek szintén tetszett az a fiú,rájött,hogy van konkurencia is,és a hátam mögött szépen elszedte őt tőlem. Tegnap este vettem észre,hogy mi folyik,és eléggé letörtem. Most viszont már nem bánom,hogy ez történt,mert ez a dolog már kezdte meghatározni az életemet. Most igyekszek magam mögött hagyni a dolgot,és elhatároztam,hogy csakazértis 100%-ot fogok nyújtani,és megmutatom,hogy nem tört össze a dolog. Azt pedig remélem,hogy boldogok lesznek,mert ha őurasága képes volt egy ilyen lányt választani,akkor végülis megérdemlik egymást. :)
2012. jan. 9. 06:08
 16/19 anonim válasza:

Nos, a mai napig nem tudom, ez tényleg az volt e, de én úgy tekintek rá. A "vicc" az egészben, hogy a sráccal alig beszéltem, egy versenyen ismertem meg, egy suliba jártunk és ott. Én még újonc voltam, ő meg már 11.-es. Nagy korkülönbség volt köztünk, és ezért sem mertem soha kezdeményezni. Egy pár beszélgetés, egy táncon kívül nem sok történt. Miután elballagott (mert úgy lett "vége") nagyon bántam, hogy nem történt semmi, pedig akkor úgy éreztem, ő is hasonlóan érez. (hogy tényleg így volt e? talán sose tudom meg)

Most, kb. 1,5 évvel később még egy párszor eszembe jut, de nem szomorúsággal párosulva. Tavaly, ugyanezen a versenyen (jah, vicces:) megismertem valaki mást, aki csak 1 évvel idősebb nálam, és akihez most nagyon vonzódom. Vele sem történt még igazából semmi, de most megfogadtam, nem leszek tétlen a végéig. Vele most nem olyan erős, de valahogy másképp mégis az. Nem tudom ezt jól leírni, de nem egyszerű tetszés, mert olyan már többször volt, és azt meg tudom különböztetni. Hogy mi lesz ebből? A jövő zenéje:)

16/L

2012. jan. 9. 15:55
 17/19 anonim válasza:
Első szerelmem ovis koromban volt, egy évvel idősebb volt nálam, tehát eggyel magasabb csoportba járt, Szőke Sanyinak hívták. Ha kimentünk az udvarra, vagy a közös helyiségekben tartózkodtunk mindíg azt néztem, ő hol van és örültem, ha megláttam. Ugyan az az öröm érzés volt, mint felnőtt korban, ha megláttam a szerelmemet. Én ezt tartom az első szerelemnek. Ja, amúgy nem lett belőle semmi(:, de amikor nagycsoportban iskolalátogatásra mentünk, ő elsős volt és szólt, hogy üljek mellé és ő mutatta meg nekem a logikai játékot, meg a színes rudat, meg a szöges táblát és még sok iskolában használatos dolgot. Nagyon boldog voltam, azóta is jó érzéssel gondolok vissza rá.
2012. jan. 10. 07:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Előttem író, ez nagyon jópofa.

Az én első igazi nagy szerelmem a Dúró Dóra volt. :D Bizony, a Jobbik szóvivője. :) Ez még általánosban. Az Alföldről jöttek oda lakni, 5.-esek voltunk akkor. 8. elejéig udvaroltam neki, de sajna sikertelenül. Aztán sajnos a csordaszellem magával ragadott, és csúnyán viselkedtem vele, el is üldöztük... Aztán a gimnáziumban újra osztálytársak lettünk, és megint összebarátkoztunk. Azt hiszem azóta is barátjaként tekint rám, meg persze én is rá. Kár, hogy nem nagyon találkozunk. Gimiben nagyon sok lány tetszett. Aztán gimi után jött az első normális kapcsolat, de annak meg nem normális vége lett. Majdnem belepusztultam. Szó szerint. Azt mondta még szeret, de járni nem akar, mert sokat veszekszünk. Szerencsére azóta megismerkedtem életem szerelmével, és már nem is emlékszem, hogy milyen az, ha az embert egy hisztis tyúk veszi körül. :)

2012. jan. 13. 22:31
 19/19 anonim ***** válasza:

16 évesen jártam először valakivel, 2 évig voltunk együtt. Akkor azt hittem, h szerelmes vagyok... De egyébként kölcsönös volt a nem is tudom... Fellángolás? Szeretet? Egyébként vele veszítettem el a szüzességem, de nem bántam meg. Rendes fiú volt, a mai napig szoktunk beszélni. :)

Most, 20 évesen élem át először az igazi szerelmet. Boldogabb vagyok, mint valaha :)

20/L

2012. jan. 25. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!