Nektek milyen emlékeitek vannak az első szerelmekről? Mikor volt, meddig jutottatok el, mikor lett vége?
Kedves 3dik valaszolo:
Nagyon szep volt amit irtal, de boldog hazassagod ellenere ugy veszem eszre nagyon de nagyon vagysz a regi szerelmedre. Ha talalkoznal vele szerintem orulten kivannak hogy legalabb smaroljatok egy szenvedelyeset. Nagyon sovarogsz a regi szerelem utan, hiaba mondod hogy a ferjed nem hagynad el erte. De vajon...?
26L
17 évesek voltunk. Jól indult, de idővel egyre rosszabb lett. Neki is az volt az első értelmes kapcsolata, és nem nagyon ment nekünk. (inkább neki.) A probléma az volt, hogy túl rendes voltam vele. Egy idő után visszaélt ezzel, és arra hivatkozott hogy túl "unalmas" az, hogy nem csinálok semmi rosszat.
true story
21F.
Nos, a mai napig nem tudom, ez tényleg az volt e, de én úgy tekintek rá. A "vicc" az egészben, hogy a sráccal alig beszéltem, egy versenyen ismertem meg, egy suliba jártunk és ott. Én még újonc voltam, ő meg már 11.-es. Nagy korkülönbség volt köztünk, és ezért sem mertem soha kezdeményezni. Egy pár beszélgetés, egy táncon kívül nem sok történt. Miután elballagott (mert úgy lett "vége") nagyon bántam, hogy nem történt semmi, pedig akkor úgy éreztem, ő is hasonlóan érez. (hogy tényleg így volt e? talán sose tudom meg)
Most, kb. 1,5 évvel később még egy párszor eszembe jut, de nem szomorúsággal párosulva. Tavaly, ugyanezen a versenyen (jah, vicces:) megismertem valaki mást, aki csak 1 évvel idősebb nálam, és akihez most nagyon vonzódom. Vele sem történt még igazából semmi, de most megfogadtam, nem leszek tétlen a végéig. Vele most nem olyan erős, de valahogy másképp mégis az. Nem tudom ezt jól leírni, de nem egyszerű tetszés, mert olyan már többször volt, és azt meg tudom különböztetni. Hogy mi lesz ebből? A jövő zenéje:)
16/L
Előttem író, ez nagyon jópofa.
Az én első igazi nagy szerelmem a Dúró Dóra volt. :D Bizony, a Jobbik szóvivője. :) Ez még általánosban. Az Alföldről jöttek oda lakni, 5.-esek voltunk akkor. 8. elejéig udvaroltam neki, de sajna sikertelenül. Aztán sajnos a csordaszellem magával ragadott, és csúnyán viselkedtem vele, el is üldöztük... Aztán a gimnáziumban újra osztálytársak lettünk, és megint összebarátkoztunk. Azt hiszem azóta is barátjaként tekint rám, meg persze én is rá. Kár, hogy nem nagyon találkozunk. Gimiben nagyon sok lány tetszett. Aztán gimi után jött az első normális kapcsolat, de annak meg nem normális vége lett. Majdnem belepusztultam. Szó szerint. Azt mondta még szeret, de járni nem akar, mert sokat veszekszünk. Szerencsére azóta megismerkedtem életem szerelmével, és már nem is emlékszem, hogy milyen az, ha az embert egy hisztis tyúk veszi körül. :)
16 évesen jártam először valakivel, 2 évig voltunk együtt. Akkor azt hittem, h szerelmes vagyok... De egyébként kölcsönös volt a nem is tudom... Fellángolás? Szeretet? Egyébként vele veszítettem el a szüzességem, de nem bántam meg. Rendes fiú volt, a mai napig szoktunk beszélni. :)
Most, 20 évesen élem át először az igazi szerelmet. Boldogabb vagyok, mint valaha :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!