Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem kérdez rá? Vagy...

Miért nem kérdez rá? Vagy mire vár?

Figyelt kérdés

Pár napja anyu kutatott a táskámban és talált egy öngyújtót. A helyzet az, hogy most 16 vagyok, 13 éves koromtól dohányzom, nemrég(pár hete) kezdtem el leszokni, amivel jól haladok. Mikor megtalálta, nem szólt, csupán kivette a táskámból és az asztalomra tette. Ma panaszkodott, hogy a barátnőjénél nem tud cigizni, mire én mondtam, hogy nem is kell. Akkor szóba hozta, hogy ha nem kell cigizni, akkor mit keres a táskámban a gyújtó. Mondtam neki, hogy nálam nincs gyújtó, és többet nem is hozta szóba.

Régebben mindig azt hittem, hogy majd rákérdez. De miért nem kérdez rá? Arra vár, hogy rajta kapjon, vagy cigit is találjon nálam?

2012. jan. 2. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem biztos jel számára! Lehet arra vár, hogy beszélj vele erről! Vagy, hogy ténylegesen igazolni tudja állítását! De szerintem tisztában van vele, meg lehet érezni bárkin, hogy dohányzik!
2012. jan. 2. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra vár(t), h te mész oda, erre még a képébe is hazudsz!

Jó, ő sem jobb, h kutakodik, de ha már megtalálta, elmondhattad volna neki mi a szitu... ám ez van, hülyék mindig is voltak, lesznek...

2012. jan. 2. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdezett Te pedig hazudtál.Hogyhogy eddig nem vette észre,a ruháidnak biztos isteni bagószaga volt.Lehet hogy azt várja hogy Te menj oda megbeszélni,vagy nem érdekli.
2012. jan. 2. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, hazudtam neki, mivel 3 és fél év után akkor talál nálam bármit is, mikor már leszokom. Én nem csodálom, hogy nem vette észre idáig, szándékosan mindig szabad levegőn dohányzom, a ruháimat naponta kiteszem az ablakba szellőztetni, utána befújom dezodorral. Egyébként az egész család dohányzik(anyu, apu, nem velünk élő testvérem), lehet ezért is nem vette észre.

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. jan. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!