Hétvégén lesz keresztlányunk 13. szülinapja. Mit adjunk neki?
Figyelt kérdés
Két kisebb fiú anyjaként nem igazán tudom, mi érdekel egy ekkora leányzót. Tavaly még menő volt nála minden High School Musical-es, Hannah Montana -s cucc, de mint kiderült ma már nem foglalkozik ilyenekkel. Nem túl gyakran tudunk találkozni, ezért nem tudom, mik érdeklik, a szülei is csak annyit mondanak, hogy mindegy mit veszünk, az a lényeg, hogy menjünk el a szülinapjára. De azért ez nem így megy, szeretnénk olyat adni, aminek tényleg örül. Tudom, mindenki más, de legalább valami ötletet adnátok?2009. máj. 21. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!