Kamamaszok illetve felnőttek. Milyen telefonotok ill. a gyereketeknek milyen telefonja van?
Figyelt kérdés
sony ericsson x8-at akarok venni. nem szeeretnék túl nagytudású telefont mint pl az iphone de túl kicsit sem mint a corby. milyen telefonotok van mi róla a véleményetek ? illetve ha nem vagytok vele meg elégedve milyenre cserélnétek le?
bocsi a sok kérdésért de ez engem nagyon érdekel és nem akarok rosszul dönteni.:)
14/L :)
2011. dec. 25. 14:08
11/26 anonim válasza:
Én vagyok a 37 éves akinek Nokia 7020-as van, és nagyon megvagyok vele elégedve, egy dolgot kivéve. Ha teljes hangerőn van a csengőhang, akkor sem olyan hangos. Zajos helyen nagyon halkan lehet hallani.
13/26 anonim válasza:
LG KP 500-am van.
de most fogom majd lecserélni LG BL40-re :)
16/l
14/26 anonim válasza:
Iphone 4s most kaptam karácsonyra. :) Szüleimnek is Iphone csak nekik 3gs.
15/26 anonim válasza:
nekem sony ericsson xperia x10 mini pro-m van,és nagyon szereteem (;
17/26 anonim válasza:
samsung star ii nem valami hű de jó de jobb mint a semmi
samsung galaxy minire cserélném
18/26 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini. :)
Nagyon bevált. :D
14/L
19/26 anonim válasza:
nekem is samsung galaxy mini, fehérben :) imádom :D
14/L
20/26 anonim válasza:
Samsung s8500 Wave. :)
Apunak Nokia 6300, meg valamilyen Motorola. Anyunak Nokia 7373.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!