16-20 éves fiúk, lányok ti mikor szoktatok este lefeküdni? 17/F
Változó. Általában amikor fáradt vagyok. Van, hogy hajnali 4kor is fent vagyok még, de van, hogy 10kor lefekszem. De átlagba éjfél körül.
16/L
Éjfélig elalszom suliidőben+amikor egyedül megyek melóba,4ig nyári szünetben és 1ig amikor anya visz melóba:)
most az utolsó érvényes:)
17/L
Szia én lány vok és Kollégista! AZ alvás időmből veszek el h többet tudjak tanulni.
Keddtől Péntekig: minden nap éjfél-1 óra körül fekszem. 6:10 kor kelek ( 5-6 órát alszom )
Péntek Szombat: este 6kor fekszem és másnap 10kor kelek ( 14 órát alszom)
Szombat Vasárnap: 11kor fekszem és reggel 8or kelek (9 órát alszom)
Vasárnap Hétfő: nem alszom
Nagyon fárasztó volt az első év, de megszoktam! Azt ajánlom mindenkinek h ezt NE próbálja utánam!! Az éven új szobatársat kaptam és ő is szerette volna ezt velem csinálni mert sokat kellett tanulnunk. A 3.héten az egyik reggel nagyon szédült és nem bírt felkelni haza vitték a szülei és nem csinálhatott semmit. Ezt írta fel neki a doki! Teljesen kimerült és egy hétbe telt mire vissza szedte az energiáját. Azóta nem csinál ilyeneket! :)
3 éve ez megy nálam :)
Utolsó válaszoló: hogy lehet abban kimerülni, hogy napi 5-6 órát alszik valaki? (hétvégén pótolja amúgy is). AZ meg, hogy az ember 1 napot nem fekszik le, ki lehet bírni. Főleg az után, hogy szinte átaludtad a hétvégét... Ha hétvégén sem alszol akkor persze gond van, de az alapján amit leírtál, nem hiszem, hogy annyira gáz. Alvásigénytől is függ a dolog.
amúgy én 12-2 közt fekszem, változó, de van, hogy csak 5 körül. Előfordul, hogy 2-3 órákat alszok, ritkább, hogy megvan a 8 óra.
Átlagban olyan hajnal 2 és 4 között és kb 7kor meg kelnem kell.
18/F
10-kor megyek aludni hétközben, hétvégen és szünetben akkor, amikor szeretnék.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!