16-20 éves fiúk, lányok ti mikor szoktatok este lefeküdni? 17/F
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 23:53
1/20 anonim válasza:
Valtozo, de meg fent vagyok : D
20/L
2/20 anonim válasza:
még én is! 19L ( amúgy kb úgy, hogy minimum 8 órát tudjak alukálni, de inkább 10et)
3/20 anonim válasza:
Még én is fent vagyok, de hétköznap kb. 23.0kor,6.00kor kelek, hétvégén mikor már nem bírok fent lenni, és sokáig alszom:D
5/20 anonim válasza:
Szünet előtt beteg voltam így hamar átálltam a hajnalig gépezésre. Tegnap például fél hatkor feküdtem le.
7/20 anonim válasza:
23 és 24 óra között. Változó. :)
8/20 anonim válasza:
suli időben is hajnali 1 körül. Tanulnom is kell valamikor. Délután a párommal vagyok. A jövőmmel is kell foglalkoznom valamikor. És 5-kor szoktam kelni.
18/L
9/20 anonim válasza:
22kor fekszem le, de 8-9 fele már nem csinálok semmit csak tv zek, 7kor kelek. esti tagozatos vagyok. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!