Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érezhetek így?

Miért érezhetek így?

Figyelt kérdés

16/L vagyok. Egyszerűen az, hogy pl valakinek a szülinapja lesz, vagy ajándékot kell, hogy adjak neki feszültséggel tölt el. Ha már megvettem nincs baj, de maga a tudat, hogy most menjek le, vegyek valamit.

Pedig annyira jó érzés, mikor örömöt tudok okozni a másiknak, de valahogy a gondolattól eleve frusztrált leszek. EZ nem normális tudom. De ha pl anyu névnapja van, akkor is zt váro, hogy minél hamarabb túllegyünk rajta.

Szeretnék emiatt az érzés miatt változtatni, vagy ccsinálni valamit, hogy ne legyen ez az érzés.

Az én szlinapomnál pl ha kapok valamit, akkor meg az zavar, hogy én örülök, csak nem látszik, ezért annál is azt várom, hogy minél hamarabb essünk túl rajta.

Elég érdekes, de mi lehet a baj velem?:(

2011. dec. 22. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Képzeld, én 36 éves vagyok, és majdnem ugyanezt érzem mint Te:-) Én rájöttem, hogy engem mi frusztrál: Ki KELL találnom valamit, amit oda adhtok ajándékba. De persze sose tudom mi lenne jó, mindig rágódom..mit vegyek...mit vegyek..? Én örökösen nyűgnek élem meg azokat az alkalmakat amikor adnom kell valamit ajándéka, kivéve ha megmondja az illető, hogy mit szeretne, na ezeket szeretem a legjobban:-)) A karácsony pl engem teljesen megbolondít, rohangálok mnt egy marha, azt sem tudom kinek mit vegyek, ki minek örülne, hogy apénzemet se dobjam ki, tehát az ajándék hasznos legyen, ne csak olyan tesséklássék, itt van fogjad légy boldog.

Szóval én ettől vagyok ki:-)

2011. dec. 22. 12:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!:)

Most, hogy mondod, lehet velem is ez van. Mondjuk nekem hozzá tartozik, hogy egyedül félek bevásárolni is, mindig kell valaki, aki eljön velem a boltba.

De tényleg lehet, hogy nálam is ez van. Ez ellen szerintem az a legjobb, ha az ünnepek(szülinap, Karácsony, névnap)előtt jóval kifaggatjuk őket.:D

2011. dec. 22. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Félsz a boltba menni?? A tömegtől félsz...vagy mitől?
2011. dec. 22. 14:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom.:( Maga az, hogy nekem kell ebszélnem, meg ha egyedül vagyok valahol, olyan rossz érzés. NYáron odáig fajult, hogy valamikor féltem az utcára is kimenni.:D

Egyedül nem merek semmilen tömegközlekedésen menni, mert sírhatnékom lesz.

2011. dec. 22. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért ez nem vicc. Anyukádék mit szólnak ehhez?
2011. dec. 22. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
És a suli? Ott nem félsz?
2011. dec. 22. 15:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Jártam pszichológushoz, de többet ártott, mint használt szerintem. Egyéb gondokkal is jártam,nem csak ezzel.:)

Iskolában szerencsére nincs, minden szünetben barátokkal vagyok. De ha ott egyedül hagynak kint az udvaron, akkor se érzem jól magamat.

2011. dec. 22. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyan mintha pánikbeteg lennél. Szerintem ne hanyagold el. Én a helyedben keresnék dokit, aki tud segíteni.
2011. dec. 22. 15:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!:)

Igen,én is szeretnék egy másik orvost, mert komolyan ahogy viselkedem néha, már megijesztette a barátnőimet, úúgyhogy jobb az orvos, csak nehéz megfelelőt találni.:)

Köszönön!:)

2011. dec. 22. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem nehéz. Pesti vagy?

Nagyon sok doki foglalkozik fiatalkori pánikbetegséggel. Pesten is, vidéken is.

Onnan tudom, hogy ugyanebben a cipőben jártam kb 18 éves koromtól.

2011. dec. 22. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!