Anyu azt mondta h holnap már be kell mennem és beszélnem kell az o.fővel de mit mondjak neki ? Főleg h olyan hárpia h még az igazat sem merem neki megmondani mert félek h engem is kifigurázna mint a több osztálytársamat :( nem akarok osztályt ismételni de nem is akarok ebben a suliban maradni... mert iszonyatosan bunkók velem az o.társaim...
figyelj, ezek nem "tedd a kezedet a tévére" dolgok.. ez az élet törvénye. én már nagy "mestere" vagyok ezeknek és hihetetlen dolgokat csinálok.. :D
14l
2011. dec. 19. 21:59
3/12 A kérdező kommentje:
16 leszek
2011. dec. 19. 22:02
4/12 anonim válasza:
Én nem vagyok kamasz.A sógorom 15éves 8-os.Nincsenek barátai és nem szeret suliba járni.Most 9-be fog majd menni és azt hiszi szerintem,hogy jobb lesz.Azt szoktam neki mondani,hogy sz.rd le mi van a suliban,milyenek a tanárok,az osztálytársak.Nehéz lehet megélni tény,de amikor a sulinak vége Xév után.A kutya se tudja,hogy te ki vagy és milyen voltál a suliban.Ha vannak is ott barátaid,a suli végeztével nem fogjátok keresni egymás társaságát.Persze könnyű mondani és más megélni.Szóval amikor elkezdesz dolgozni,igazából akkor alakulhat ki igazi barátság,haverság.Amikor lesz barátnőd,lesz egy társad.Amikor lesz egy gyereked értelmet nyer az életed.Ez most csak előjáték.Ha ez sz.r is a többi még jó lehet :-)Erőt kívánok neked.Ja,az egyenes beszéd a legjobb.
2011. dec. 19. 22:46
5/12 A kérdező kommentje:
Én annyira félek h mit fog mondani a tanárok és az o.társaim is... le se szarnak és ha nem megyek oda hozzájuk akkor az a bajuk... félek h mi lesz holnap és h mi lesz holnap után :(
2011. dec. 19. 22:53
6/12 anonim válasza:
ezt rossz nézni... olvasd el ezeket a könyveket!! az első kettőt mindenképp.. meg fog változni az életed!!
2011. dec. 19. 23:46
7/12 anonim válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, nem kell hozzá anyukád. Ő egyrészt adhat igazolást, bár ilyen iskolaundorra nem szoktak, másrészt ajánlhat pszichológust. Ártani minden esetre nem árthat, nem igaz?
16/L
Amúgy mit vársz az osztálytársaidtól, miért szeressenek? Nem is ismernek, ha egy teljes hónapig be se mentél... Mondjuk a szeptembert hiányoztad (összegezve), október legalább egy héttel kevesebb az őszi szünet miatt, nov. teljes hónap, dec. megint rövidebb, két és fél hónap alatt senkivel se lehet hejj, de jóba lenni...
2011. dec. 19. 23:57
8/12 A kérdező kommentje:
Hát igen de már az első hónapban jóformán mindenki megtalálta a legjobb haverját, barátnőjét... én meg magam nem éreztem oda tartozónak ha megkértem valakit h üljön mellém szépen lekoptatott ha odamentem volna beszélgetni ők szépen ott hagytak persze ennek ellenére folyamatosan észreveszik bennem a hibákat és folyamatosan mondják ami nagyon nem esik jól... szivesen elengedném a fülem mögött csak ez nem olyan könnyű mikor tudod h ha haza mész nem tudod senkinek se elmondani a sérelmeket mert qrván leszarják h mi van velem csak nekik ne legyen belőle bajuk....
2011. dec. 20. 06:32
9/12 A kérdező kommentje:
Ha legalább tudnám h a szüleim itt állnak mögöttem és bármi lesz is ők itt lesznek... akkor talán ez az egész lógás meg sem történik... utálom magam mert ilyen sz@rba kevertem magam és utálom anyámat is mert nem mondana soha olyat h bármi történik rám számíthatsz hanem csak annyit h magam kevertem ő leszarja de másszak ki belőle...
2011. dec. 20. 06:37
10/12 anonim válasza:
Na mi volt?
Menj el pchihológushoz,egyrészt ez nem szégyen meg nem is kell tudnia senkinek sem, meg segíteni fog neked+ valahogy az igazolásban is tud majd segíteni neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!